Ako vysloviť sladké „Mixujem ťa.” Teda „Milujem ťa!“ Mixit prináša valentínske pochúťky, z ktorých vám srdce chrupne blahom

Ako vysloviť sladké „Mixujem ťa.” Teda „Milujem ťa!“ Mixit prináša valentínske pochúťky, z ktorých vám srdce chrupne blahom

Lýtka sa vám samou láskou zapaľujú a srdce horí plameňom, pred ktorým by zbledla závisťou aj Mixit pec? Tak to sú pre vás valentínske tipy od Mixit to pravé… nielen orechové! Či už ste šampión v disciplíne plánovanej romantiky alebo sa len snažíte na tento sviatok usilovne nezabudnúť (a nepohorieť), z tohtoročného mixu zamilovaných dobrôt vyčaríte zmyselné pohostenie na celý večer, aj prípadné sladké ráno.

Elixír lásky, ktorý vám nestúpne do hlavy

Nečakajte čarovný nápoj ani klišé v podobe bubliniek. Tento Elixír netečie, zato ale čarovne chrumká. Na vlnách müsli sa vznášajú kúsočky Ruby čokolády, mrazom sušené jahody, maliny a medzi plátkami mandlí a afrodiziakálnou guaranou zurčia čučoriedky v horkej čokoláde s jahodovým prachom. Ako každý rok si v Mixite dali záležať aj na obale. Tubus je na pohľad rovnako rozprávkový, originálny a plný lásky ako jeho obsah. Tento Elixír obmäkčí nejedno srdce či už ho svojej drahej polovičke daruje rytier alebo rytierka..

Elixír (z) lásky, 9,59 €, 580 g. Zloženie: ovsené lupienky, jačmenné vločky, kukuričné lupienky v bielej čokoláde, kukuričné lupienky, čokoláda Ruby, plátky jadier mandlí, čučoriedky v horkej čokoláde s jahodovým prachom, lyofilizované jahody, lyofilizované maliny, mleté semeno guarany. V predaji od polovice januára.

Ovocie v zvodnom šate

Sladkokyselé ovocie Mixit obliekol do šiať z mliečnej a horkej čokolády a doplnky zvolil orechové. To je ideálny valentínsky outfit, ktorý z vás bude chtieť každý strhnúť. Maliny, jahody, čučoriedky, čierne ríbezle, mandle a lieskové oriešky – tie všetky majú odev z rôznych čokolád, ale stavíme sa, že im dlho nevydrží.

Chrumkavé ovocie a orechy v čokoláde, 6,19 €, 180 g. Zloženie: čierne ríbezle v mliečnej čokoláde, lieskové oriešky v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej čokoláde, čučoriedky v horkej čokoláde s jahodovým prachom, maliny v horkej čokoláde s malinovým prachom, jahody v horkej čokoláde s jahodovým prachom.

Lahodné ako bozk, jemné ako láska

Chrumkavé praclíky odeté v saténovom hábe z bielej čokolády s príchuťou jogurtu podráždia vaše chuťové poháriky štipkou soli. Skryté sú pod závojom jahodového prachu, ktorý je tak tou pomyselnou… no nie úplne čerešničkou na torte, ale skrátka jahodou na praclíku! Zabudnite na  šampanské s jahodami. Táto kombinácia je omnoho rafinovanejšia!

Mixit praclíky – Jogurtová čokoláda s jahodami, 7,49 €, 250 g. Zloženie: biela čokoláda s jogurtovou príchuťou,
praclíky solené, prášok z mrazom sušených jahôd.

Čím obdarovať najdrahšiu bytosť na svete? No predsa najdrahšou potravinou na svete! Sviatočný večer nedoplní nič lepšie ako zlatisté pečené kešu orechy s prachom z hľuzovky, farebným korením a himalájskou soľou. Ich aróma vás lapí hneď po otvorení viečka a nebudete sa ich môcť nabažiť. Nemusíte mať strach, vaša láska určite žiarliť nebude. Bude na tom totiž úplne rovnako.

Oriešky z pece – Hľuzovka a farebné korenie, 7,49 €,   160 g. Zloženie: kešu orechy, soľ himálajska, hľuzovkový prášok, korenie farebné drtené

Krásny obal, lahodný obsah, a navyše všetko vyrobené s láskou. Čo viac si od valentínskeho darčeku priať! Ak láska vydrží, môžete si navyše tieto dobroty dopriavať ako pripomienku po celý rok. A ak nie? Tak ich jednoducho zjete a po citovom nezdare nezostane ani stopa. Tak ktorá z dobrôt si získa vaše srdce tento rok?