Trápi vás vysoká spotreba energií spôsobená vašimi klientami?

Trápi vás vysoká spotreba energií spôsobená vašimi klientami?

So systémom ovládania od Sanely už nemusí

Správcovia kempov, hotelov, penziónov, wellness centier alebo aj športovísk sa aktuálne dostávajú do situácií, kedy riešia nadmernú spotrebu energií vo svojich prevádzkach. Pritom neustále upozorňovanie hostí a zákazníkov na to, aby s vodou šetrili a dôsledne vypínali elektrické zariadenia, je ako hádzať hrach o stenu. Našťastie existujú aj efektívnejšie spôsoby, ako mať spotrebu energií pod kontrolou. Profesionáli na sanitárnu techniku od značky Sanela dotiahli svoj ovládací systém k dokonalosti. Nielen, že dokáže zabrániť plytvaniu, ale zabezpečí aj prehľad o priestore, do ktorého bude mať prístup len ten, komu to dovolíte.

Kľúčom ku všetkému sú žetóny. A to doslova. Po priložení žetónu ku čítačke je klient vpustený do vymedzených priestorov, napríklad do spŕch, bazénu alebo do zamestnaneckého zázemia, tým to však nekončí. Na rovnakom princípe totiž funguje aj zapínanie spotrebičov, napríklad pračky, sušičky alebo ovládanie sprchy.

Vďaka tomuto systému nehrozí plytvanie vodou, z dôvodu nedôsledného uzavretia kohútika. U každej sprchy je nastavený časový interval, na ktorý má klient nárok podľa toho, koľko žetónov si zaplatil. Zároveň ale nehrozí, že by voda prestala tiecť z ničoho nič v polke sprchovania. O zostávajúcom čase máte dokonalý  prehlaď, a to vďaka odpočtu času priamo na sprchovom panely, ktorý upozorní na to, že sa blíži koniec.

Veľkým benefitom je aj možnosť individuálneho ovládania. „Na každom spotrebiči sa dá nastaviť ľubovoľná výška platby, teda počet kreditov za určitý čas. Toto nastavenie je možné kedykoľvek podľa potreby zmeniť,“ vysvetľuje Pavel Rybka, spolumajiteľ spoločnosti Sanela. Nie je teda problém nastaviť si jednotlivé spotrebiče podľa uváženia a potrieb konkrétneho zariadenia.

Ceny energií neustále rastú, je teda praktické mať pod kontrolou to, koľko ich vo svojom zariadení spotrebujete. A vďaka tejto čipovej technológii je to veľmi jednoduché.