Veľkonočnú nádielku zverte sliepočkám z Mixitu. Tento rok vysedeli hneď šesť druhov sladkých maľovaných vajíčok

Veľkonočnú nádielku zverte sliepočkám z Mixitu. Tento rok vysedeli hneď šesť druhov sladkých maľovaných vajíčok

Čakáte zástupy šibačov a potrebujete dobroty, ktorými ich odmeníte? Alebo proste len radi maškrtíte a sviatky jari sú ideálnou zámienkou na ochutnanie niečoho špeciálneho? Mixit vás nesklame. Aj tento rok ponúka veľa chrumkavých veľkonočných dobrôt plných sladkých vajíčok, ktoré pre vás zniesli sliepočky z Mixitu.

V Mixite sa o sliepočky starajú s takou láskou, že znášajú sladké vajíčka. Tento rok bola dobrá úroda a Veľ-koko-nočné vajíčka, čiže mandle v čokoláde, obsahujú hneď šesť rôznych farieb. A čo farba, to samozrejme čisto prírodná príchuť: zelené – matcha čaj, fialové – čučoriedky, ružové – Ruby čokoláda, hnedé – mliečna čokoláda, biele – kokos s bielou čokoládou a novinkou sú krémové zo slaného karamelu.

Tubus s veľ-koko-nočnými vajíčkami, 240 g, 7,49 €. Zloženie: kraslice (mandle v bielej a mliečnej čokoláde ochutené lyofilizovaným ovocím, Ruby čokoládou, zeleným čajom alebo slaným karamelom).

A ak nie ste na farby, tak si môžete kúpiť aj vajíčka čierne ako noc! Špeciálne Eggs in black sa budú hodiť napríklad pre neposlušných koledníkov. Aj keď… Sú v skutočnosti čokoládové a strašne dobré, tak ich pre nich bude pravdepodobne škoda (ako ostatne všetkého z veľ-koko-nočnej ponuky Mixitu)

Eggs in black, 240 g, 9,09 €. Zloženie: horká čokoláda, lieskové oriešky, mandle, prírodná farbiaca zmes

V tohtoročnej veľkonočnej zostave nájdete aj chrumkavý raňajkový Veľ-koko-nočný MIX. Maľované vajíčka sa kotúľajú z farebných tubusov a spolu so sušeným ovocím, čokoládovými chrumkami a plátkami mandlí osladia všetky nielen jarné raňajky.

Veľ-koko-nočný mix, 700 g, 9,99 €. Zloženie: bezlepkové kukuričné lupienky, ovsené lupienky chrumkavé, sušené marhule, sušené figy, kľukva (kanadská brusnica), vlašské orechy, mandle – plátky, čokoládové lupienky, čokocrispies, kraslice (mandle v bielej a mliečnej čokoláde ochutené lyofilizovaným ovocím, kakaovými bôbmi alebo zeleným čajom ).

Veľ-koko-nočná nádielka je koncentrované maškrtenie schované v polovičnom tubuse. Položte si ho na pracovný stôl a schválne, ako dlho vydrží nenačaté. V obľúbenej zmesi nájdete banán v mede a para, lieskové a kešu orechy. A samozrejme všetky príchute tohtoročných vydarených kraslíc. Proste dobrota za dobrotou.

Veľ-koko-nočná nádielka, 375 g, 9,99 €. Zloženie: medový banán, jadrá para orechov, jadrá lieskových orechov, jadrá kešu orechov, kraslice (mandle v bielej a mliečnej čokoláde ochutené lyofilizovaným ovocím, Ruby čokoládou, zeleným čajom alebo slaným karamelom).

Vo Veľkonočnej ponuke nájdete samozrejme aj desiatu – Veľ-koko-nočné müsli tyčinky Mixitky plné brusníc, pistácií, mandlí, ruby ružovej čokolády a čoko chrumiek. Môžete si ich namixovať s ďalšími druhmi (na výber ich je 15!) alebo si kúpiť zásobu len tých veľkonočných.

Mixitka Veľ-koko-nočná, 50 g, 1,49 €. Zloženie: Sušené datle, brusnica kanadská, čokoláda Ruby, plátky mandlí, pšeničné čokoládové lupienky, pistácie

A pre maximalistov je tu Veľ-koko-nočná sada s ručne vyrábanou miskou s veľkonočným motívom, kde okrem mixu a vajíčok nájdete aj dve veľkonočné müsli tyčinky Mixitky a samozrejme spomínanú mištičku.

Veľ-koko-nočná sada, 28,90 €. Zloženie: jarná miska z pravého karlovarského porcelánu, kovová lyžička, darčeková krabica, 1x Veľ-koko-nočný mix, 1x Veľ-koko-nočné vajíčka, 2x Mixitka – Veľ-koko-nočná, 1x Veľ-koko-nočné vajíčka do vrecka.

Všetky Veľkonočné lahôdky budú na www.mixit.sk dostupné od konca februára.