Jarného upratovania sa už netreba báť

Jarného upratovania sa už netreba báť

Príchod jari je tradične spájaný s dlhšími dňami, príjemnejšími teplotami a prevetrávaním všetkých kútov domácnosti, od takmer nikdy neotváraných poličiek cez dlážky až po závesy. Kým tradične sa vám z toľkého množstva práce mohla zatočiť hlava, s výrobkami od Electroluxu to zvládnete ľavou zadnou.

Začnite od podlahy

Základom každého veľkého upratovania je dôkladné vysávanie. Hluk vysávača však nepoteší ani vás, ani susedov a už vonkoncom nie vašich domácich miláčikov. Tento problém spoľahlivo rieši najtichší vysávač na trhu Pure D8.2, ktorý vďaka systému PureSound dosahuje hlasitosť len 57 dB. To je viac ako štyrikrát nižšia intenzita hluku v porovnaní s klasickými vysávačmi.

Electrolux prináša v oblasti vysávačov aj mnoho ďalších inovácií. Aj tento rok príde na trh novinka v oblasti tyčových vysávačov, už v marci by mal prísť na trh úplne nový rad vysávačov.

S čistotou okien zase pomôže akumulátorová stierka Well S7. Vďaka čepeliam z prírodnej gumy dokáže zabezpečiť efektívne čistenie v akomkoľvek smere bez akýchkoľvek šmúh. Navyše patrí k najtichším zariadeniam na umývanie okien a hladkých povrchov na trhu.

Aj riad si zaslúži pozornosť

Pri upratovaní kuchyne nezabúdajte ani na umývanie mís či iného kuchynského riadu, ktorý nedostáva pravidelnú dávku pozornosti. Umývačky Electrolux hravo vyčistia aj veľké a zanesené kusy riadu. Nové sprchovacie rameno SatelliteClean® zaisťuje až trikrát intenzívnejšie sprchovanie v porovnaní so štandardným sprchovacím ramenom. Pri vyššej teplote vody dokážu umývačky efektívne zabíjať baktérie z riadu a vy tak na ne môžete opäť bez problémov servírovať svoje obľúbené jedlá.

Čistenie spotrebičov

Jarné upratovanie nie je len o vysávaní či utieraní prachu. Rovnakú pozornosť si zaslúžia aj všetky domáce spotrebiče od kávovarov po varné panely. Electrolux ponúka aj širokú škálu špecializovaných čistiacich prostriedkov, ktoré sa postarajú o vašich pomocníkov v domácnosti.

Na čistenie je tu krém Vitro Care, ktorý panely nielen čistí, ale aj chráni ochranným filmom. Nekorozívny sprej zabezpečí čistotu rúr a mikrovlnných rúr vďaka jedinečnému zloženiu, ktoré bojuje s tými najodolnejšími škvrnami. V neposlednom rade nezabúdajte ani na odmasťovanie umývačiek riadu hĺbkovým čističom Super Clean.

Tieto produkty a ešte oveľa viac nájdete na www.electrolux.sk.