Krajšia a mladšia už za 7 dní: Stavte na skúšobnú kozmetickú sadu!

Krajšia a mladšia už za 7 dní: Stavte na skúšobnú kozmetickú sadu!

Túžite vyskúšať kvalitnú kozmetickú starostlivosť a zároveň ušetriť peniaze? Odporúčame sedemdňovú skúšobnú sadu, ktorá vás presvedčí, že Herbalife SKIN je presne to, čo vaša pleť potrebuje!

Patrí vaša pleť medzi tie náročnejšie a vždy musíte predtým ako sa rozhodnete pre kúpu otestovať na vlastnej koži, či vám kozmetické prípravky „sadnú“? Práve pre vás sú určené mini balenia kozmetických prípravkov Herbalife SKIN na týždňové použitie. Práve sedem dní je ideálny čas na to, aby ste zistili, či je pre vás daný produkt vyhovujúci alebo radšej siahnete po inom kozmetickom kúsku. A čo 7 dňová skúšobná sada obsahuje? V našich mini baleniach určených na skúšobné použitie nájdete Mini Upokojujúci čistiaci prípravok s Aloe (50 ml), Mini Denný hydratačný krém (15 ml), Mini Vyživujúci nočný krém (15 ml), Spevňujúci očný gél (2 x 2 ml) a Hydratačný očný krém (2 x 2 ml). Vďaka týmto produktom sa počas siedmich dní dostane vašej pleti kvalitnej očisty, hydratácie, výživy, spevnenia a hydratácie citlivého očného okolia. Všetko to, čo v kvalitnej výbave dámy, ktorá túži po mlado vyzerajúcej, vitálnej pleti, nesmie chýbať. Stavte na chytrý nákup kozmetických prípravkov – zaobstarajte si prípravky v štandardných baleniach až po tom, čo ich vaša pokožka otestuje. Nakupovať s rozumom sa v dnešnej dobe oplatí!

7 dňová skúšobná sada pre dennú i nočnú starostlivosť

Herbalife SKIN je kozmetika bohatá na zmes vitamínov B3, C a E, aloe vera a ďalšie vzácne prírodné zložky. Samozrejmosťou je, že neobsahuje sulfáty ani parabény. A ako pri aplikácii prípravkov postupovať? Starostlivosť o pleť má svoje zásady. Jej základom je čistenie a odličovanie. Iba dokonale vyčistená pleť môže dostatočne „dýchať“ a vstrebávať ošetrujúce prípravky. Čistenie pleti začínajte vždy odlíčením očí, na celkové odlíčenie a čistenie pleti tváre použite upokojujúci čistiaci prípravok s aloe. Ten rozpustí nielen zvyšky líčidiel, ale i všetky nečistoty, ktoré sa na pleti zachytili počas celého dňa, zbaví ju tiež nečistôt, prebytočnej mastnoty a mejkapu. Ak začínate deň, pleť je vďaka čistiacemu prípravku pripravená na ošetrenie krémom. Krém vždy vyberajte podľa typu pleti a podľa efektu, ktorý chcete pleti dopriať – hydratácia je vždy vítaná – doprajte pokožke denný hydratačný krém a očnému okoliu hydratačný očný krém. Večer sa opäť odlíčte a dožičte pleti po celom dni špeciálnu nočnú starostlivosť v podobe výživného nočného krému, ktorý jej poskytne vysoko účinné látky potrebné na regeneráciu a posilnenie. Opäť nezabúdajte ani na očné okolie a naneste naň účinný spevňujúci očný gél. Čím viac sa budete svojej pleti venovať, tým viac bude žiariť. Nanášajte si prípravky zo 7 dňovej skúšobnej sady svedomito a presvedčte sa ich o ich skvelých vlastnostiach na vlastnej koži!