Kniha, ktorá vám zlepší zdravie a predĺži život. Životná sila

Kniha, ktorá vám zlepší zdravie a predĺži život. Životná sila

Túto knihu venujem všetkým, ktorí sa nikdy neuspokoja s ničím menším než so svojím plným potenciálom. S plným potenciálom toho, kým počas svojho života môžu byť, čo môžu robiť, dávať a s čím sa môžu podeliť,“ píše v úvode životný kouč Tony Robbins.

Jeho kniha Životná sila prináša najnovšie objavy zo sveta medicíny a technológie, ktoré vám pomôžu navýšiť si energiu, silu, predísť chorobe a predĺžiť si život.

Čo ak by jestvovali vedecké objavy, ktoré by mali moc v okamihu zmietnuť vaše najväčšie obavy o zdravie, strach z choroby a z dopadov starnutia? Čo keby ste získali prístup k tým istým špičkovým objavom a technológiám ako svetoví športovci či iné hviezdy?

Žijeme vo svete plnom strachu a neistôt. Je nesmierne náročné zorientovať sa a nájsť v ňom skutočne užitočné, vierohodné informácie. Dnes však odborníci v oblasti regeneratívnej medicíny vyvíjajú diagnostické nástroje a tiež bezpečné a účinné liečebné metódy, ktoré vám pomôžu zahnať obavy a nájsť odpovede. V tejto knihe vám Tony Robbins predstaví viac ako 100 tých najlepších odborníkov v oblasti medicíny a vedy, množstvo skutočných prípadov uzdravenia a príklady pokrokov v medicíne, ktoré môžete využiť už dnes a navýšiť si tak kvalitu života.

Ak sa chcete ráno zobúdzať energickejší, odolnejší a získať know-how o tom, ako zvrátiť biologické hodiny, Životná sila vám ukáže, ako na to.

Ako získať energiu, silu a maximálny výkon?

Naučte sa, ako okamžite načerpať energiu využitím sily prírodnej zlúčeniny vo vašom tele, ktorá poháňa energiu na bunkovej úrovni.

Objavte štyri zložky vitality, ktoré znížili biologický vek celosvetovo uznávaného genetika o 20 rokov.

Získajte viac sily a novú svalovú hmotu, naštartujte metabolizmus a zvýšte hustotu kostí až o 14 percent pomocou vedecky dokázaného desaťminútového tréningu (ktorý si stačí zacvičiť raz týždenne).

Objavte tretí pilier zdravia – jeden z najjednoduchších spôsobov, ako zvýšiť svoju schopnosť sústrediť sa, zlepšiť si náladu a dosiahnuť viac životnej energie, a to bez kofeínu či iných povzbudzujúcich látok.

Pripravte svoje telo na špičkový výkon pomocou najnovších technologických vymožeností, ktoré vám 24/7 poskytujú personalizované údaje o kondícii, spánku a bunkovej obnove.

V knihe Životná sila nájdete aj kapitolu Zdravé chudnutie a inovatívne prostriedky proti starnutiu:

Dva prípravky schválené americkým Úradom pre kontrolu potravín a liečiv (ďalej len FDA), ktoré pomáhajú obmedziť chuť do jedla a z ktorých jeden umožňuje schudnúť v priemere 9 kilogramov.

Dostupné vlasové kúry, ktoré podporujú rast vlasov, zvyšujú lesk a objem až o 60 percent, a to bez agresívnych chemikálií alebo nepríjemných vedľajších účinkov.

Nové prostriedky proti starnutiu prispôsobené špeciálne pre vás zohľadňujú vašu DNA, životný štýl a environmentálne faktory, aby ste sa mohli tešiť zo žiarivej pleti bez ohľadu na vek.

Spôsob, ako spáliť tuk raz a navždy pomocou neinvazívnej technológie, ktorá vám navyše pomôže znovu napnúť pokožku (bez operácie alebo jaziev).

Esenciálna látka, ktorú vaše telo prirodzene produkuje, vám pomôže dosiahnuť efekt botoxu bez ihiel a novú, hustú korunu krásy.