Adventný kalendár od Mixit je aj bez lepku

Adventný kalendár od Mixit je aj bez lepku

Je to hračka, divadelná scéna, desiatová špajza? Nie, je to adventný kalendár od Mixit.

Praha, 16. 10. 2023 – Tri zlaté mixy deda Mixita, Tri oriešky od Mixit, Oriešok z vreca von, Perníková Mixitka… Tieto a mnoho ďalších rozprávok si tento rok môžete cez Vianoce s deťmi zahrať, ak budete mať doma jedinečnú rekvizitu – obrovský Mixit adventný kalendár. A tento rok si ho môžu užiť naozaj všetky deti.

Každý rok Mixit vymýšľa, ako by svoj obľúbený adventný kalendár urobil ešte lepším. Ta tam sú doby, kedy deti v každom okienku jednoducho našli jednu mňamku a to bolo všetko. Tento rok bude zábava i s kalendárom vyzobkaným do posledného okienka! Mixit adventný kalendár je totiž zároveň divadelnou scénou s 28 divadelnými rekvizitami s rozprávkovou tématikou. Len pomocou nožničiek a špajdlí si môžete vyrobiť bábky a na rozprávkovej scéne si zahrať niektorý z obľúbených príbehov. Okrem klasických princov a princezien v nich môžu vystupovať aj omnoho originálnejšie figúry, ako trebárs snehuliak alebo veverička. A schválne, ako do príbehu zasiahnu!

Ale jedno po druhom. Aby ste mohli začať hrať divadlo, je treba sa prejesť 26 (áno, čítate dobre) okienkami kalendára. V každom z nich sa nachádzajú jedny poctivé raňajky alebo desiata. Žiadna drobnosť, ale poriadna desiata – vrecúško plné lyofilizovaného ovocia, slaných i sladkých orieškov, ovocia v čokoláde, müsli tyčinky Mixitky alebo napríklad novinky Crème boule či Mixies. Mixit skrátka ako vždy vybral to najlepšie zo svojho sortimentu, prihodil novinky, všetko zabalil do jednoporciových balení a nakoniec toho bolo toľko, že by sa to do 24 okienok jednoducho nevošlo. A tak si na Mikuláša a na Štedrý deň deti otvoria rovno dve!

Veľký adventný kalendár Mixit 2023, 58,39 €
Tento rok navyše môžete opäť voliť z dvoch variantov kalendára – okrem klasického je v ponuke i  bezlepkový, ktorý je navyše rovno aj vegánsky. V ňom nájdou deti viac druhov lyofilizovaného ovocia, ale vďaka tomu, že Mixit bez lepku vyrába mnoho dobrôt, neprídu ani o müsli tyčinky Mixitky, čokoládu a Mixitellu!

Velký adventní kalendář Mixit 2023: Bez lepku & vegan, 58,39 €
A ak predsa len máte doma malého režiséra s extra náročným vkusom, môžete mu na Mixit kúpiť kalendár prázdny a zo sortimentu si vybrať len tie lahôdky, ktoré prejdú cez jeho prísny jazýček. Mixit ich totiž do sortimentu zaradil aj po jednom kuse, aby ste mu mohli namixovať jeho vlastný a originálny kalendár.