Máte ju? Základná, najlepšia a povinná výbava do každého nečasu s autom

Máte ju? Základná, najlepšia a povinná výbava do každého nečasu s autom

Bez ohľadu na to, na aké účely svoje milované vozidlo využívate, nutnosť vybaviť sa povinnými doplnkami sa týka aj vás. Každý jeden účastník vozovky musí byť kvalitnou a väčšinou povinnou výbavou poistený pre prípad eliminovania následkov vážnej dopravnej nehody.

Ktoré doplnky to sú a v prípade krízovej situácie chránia vás aj ostatných účastníkov nehody?

Najlacnejšie PZP poistenie vás chráni viac ako si myslíte

Či sa vám to páči alebo nie, poistenie auta je nevyhnutný náklad. V závislosti od úrovne krytia vám môže pomôcť s nárokmi na náhradu škody voči iným ľuďom, ich majetku, vám a vášmu autu. Aj to najlacnejšie PZP vám poskytne v prípade škodovej udalosti určitú úroveň ochrany, vďaka ktorej sa nemusíte obávať, že rodinný rozpočet bude ohrozený.

Pred výberom si urobte PZP porovnanie

Aby ste si vybrali to najlepšie krytie, pri ktorom budete musieť čo najmenej siahnuť do vlastného vrecka, je dobré si porovnať všetky aktuálne ponuky. Dobrou správou je, že pre splnenie tohto cieľa nemusíte precestovať celý okres, aby ste v konkrétnej pobočke uzatvorili výhodnú zmluvu.

S online PZP porovnaním vyriešite problém z pohodlia svojho domu, bez zbytočnej straty času a peňazí. Stačí zadať dôležité parametre, prečítať si návrh zmluvy, ktorý vám zašlú na e-mail a uhradiť s podpisom poistku.

Kvalitné a pevné snehové reťaze

V zasnežených oblastiach na vozovke určite oceníte aj kvalitné snehové reťaze! Ak nemáte vozidlo s pohonom všetkých štyroch kolies, sneh na diaľnici môže predstavovať zvýšené riziko pre vašu bezpečnosť na cestách.

Samozrejme, nie každý jazdí na aute s pohonom všetkých štyroch kolies, má snehové pneumatiky alebo si pravidelne montuje snehové reťaze, ale v zimných mesiacoch sú nevyhnutnou súčasťou bezpečnosti na cestách, ak sa chystáte jazdiť kdekoľvek, kde často sneží.

Ak sa teda chcete do neľahkého zimného počasia čo najlepšie poistiť, nezabudnite na kvalitné PZP a pevné snehové reťaze.

Zdroj obrázkov:
1 Opat Suvi/Shutterstock.com
2 Checubus/Shutterstock.com