Sezóna sa blíži. 4 tipy, ako si vybrať dokonalé šaty na ples

Sezóna sa blíži. 4 tipy, ako si vybrať dokonalé šaty na ples

Ples je zábavný a vzrušujúci čas, počas ktorého budete chcieť určite vyzerať a cítiť sa krásne. Nájsť preto tie správne plesové šaty je nevyhnutné, aby ste mohli vyzerať čo najlepšie a cítiť sa sebavedomo.

Ako si ale takúto róbu vybrať a pritom neprísť o všetky svoje úspory? Neprepadajte panike. Postupujte podľa nižšie uvedených tipov a nájdete si šaty na ples, v ktorých sa budete cítiť ako kráľovná.

Vyberajte podľa štýlu, ktorý sa vám páči

To, že všetci ostatní nosia jednu vec, neznamená, že to musíte mať aj vy. Vyberte si také pekné šaty na ples, ktoré sa vám páčia, v štýle, v ktorom sa cítite pohodlne a ktorý odráža vašu osobnosť. Ak sa budete v šatách cítiť skvele, vaše sebavedomie stúpne a odrazí sa to na celkovom vzhľade.

Pohodlie je kľúčovým faktorom

Pohodlie je ďalším dôležitým faktorom, ktorý treba zvážiť pri výbere akýchkoľvek iných luxusných spoločenských šiat. Nevyberajte si teda šaty len preto, že sú krásne, ak sa v nich takmer neviete pohnúť. Aj v plesových šatách by ste sa mali cítiť dobre, vyzerať úžasne a ľahko sa pri tanci nosiť!

Odvážte sa obliecť si niečo iné

Plesový večer je celý o VÁS! Chcete si obliecť žiarivo červené šaty s rozparkom po stehná – urobte to, ak sa cítite pohodlne a chcete sa týmto spôsobom a odevom vyjadriť.

Vyberte si šaty, ktoré lichotia vášmu typu postavy

Aby to bolo na záver naozaj dokonalé, vyberte si plesové šaty, ktoré sa hodia k vášmu typu postavy. Ak máte štíhly pás a veľké poprsie, je vhodné obliecť si šaty, ktoré zvýraznia spodnú polovicu tela a udržia poprsie pod kontrolou. Ak máte vysoký a štíhly typ postavy, šaty v tvare morských panien vyzerajú neuveriteľne a vytvárajú proporčnú siluetu a na mužov pôsobia ako magnet.

Zdroj obrázka: Oleksandr Berezko/Shutterstock.com