Pergola: Spôsob, ako si vychutnať pobyt na čerstvom vzduchu aj v zime

Pergola: Spôsob, ako si vychutnať pobyt na čerstvom vzduchu aj v zime

Nedávna štúdia ukázala, že v zimnom období trávime v exteriéri menej ako 40 % svojho času. Viac ako 6 z 10 ľudí trávi vonku v zime menej ako 15 minút. A  jeden z 10 ľudí netrávi počas zimy vonku takmer žiadny čas. Hlavnými dôvodmi všetkých hodín strávených v interiéri sú logicky zimné poveternostné podmienky a práca. Bohužiaľ, s prácou sa veľa robiť a meniť nedá. Avšak, so špeciálnymi tienacimi technikami vás nebude obmedzovať žiadne počasie.

Moderné hliníkové pergoly vytvárajú pre relax na čerstvom vzduchu ideálne podmienky aj v zime. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Prečo je čerstvý vzduch pre naše telo v zime ešte dôležitejší?

Vzduch, ktorý v interiéri dýchame, obsahuje CO 2 . Ak je hladina CO 2 príliš vysoká (a to platí o to viac, ak v interiéri nie je ventilačný systém), môže to sťažiť našu koncentráciu, zvýšiť pocity únavy a spôsobiť, že budeme trpieť bolesťami hlavy. Avšak polhodina alebo hodina strávená vonku denne môže tieto problémy ľahko vyriešiť. A štýlová lacná pergola vás o tom presvedčí!

Oddýchnite si pod prístreším luxusnej hliníkovej pergoly

Vyjsť von a stráviť pol hodinu na terase znie práve teraz v tomto nie príliš ideálnom počasí ako strašný nápad. Našťastie ale existuje jedno dobré riešenie, vďaka ktorému je vytvorenie takéhoto komfortu možné za akéhokoľvek počasia.

Luxusná hliníková pergola vás ochráni pred akýmikoľvek poveternostnými vplyvmi, ktoré vám prídu do cesty – po celý rok. V lete ste chránení pred úmornou horúčavou slnka, zatiaľ čo v zime pred jesenným a chladným vetrom či dažďom.

S výhodami a kvalitou takejto pergoly sa budete pod jej prístreším cítiť rovnako pohodlne ako doma. Pridať môžete úsporný ohrievač alebo obyčajnú deku, posuvné sklenené dvere či vetru odolné zásteny a chladnú zimu si užijete vonku bez toho, aby ste museli pohnúť prstom.

Ak vám preto v tomto sychravom období chýba pobyt na vašej terase, balkóne alebo záhrade, neváhajte si ho užívať s modernou a kvalitnou pergolou po celý rok.

Zdroj obrázka: karelnoppe/Shutterstock.com