Frenulotómia: Chúlostivý problém mužov, ktorý sa dá veľmi jednoducho riešiť

Frenulotómia: Chúlostivý problém mužov, ktorý sa dá veľmi jednoducho riešiť

Nielen ženy majú svoje problémy. Pomerne veľkú časť zdravých mužov v produktívnom a mladom veku trápia rôzne chúlostivé, respektíve intímne problémy. A jedným z nich je aj príliš tesná uzdička spôsobujúca diskomfort a rôzne iné nepríjemnosti v živote. Našťastie je tu spôsob, ako sa dá problém vyriešiť. Frenulotómia vás dlhodobého nepohodlia veľmi rýchlo zbaví.

Poďme si o tomto zákroku niečo povedať a zistiť, ako zbavuje mužov starostí.

Čo je a ako sa frenulotómia robí?

Frenulotómia alebo frenuloplastika sú postupy, ktoré môžu zmierniť bolesť a problémy spojené s frenulum breve, teda tesnou uzdičkou penisu.

Procedúra zahŕňa odstránenie obmedzujúceho tkaniva, aby sa zvýšil rozsah pohybu v koži penisu a zvýšil sa sexuálny pôžitok.

Na odbornej urologickej klinike sa postup vykonáva za menej ako 20 minút pomocou lokálneho anestetika s dlhodobým účinkom a má krátke obdobie na zotavenie.

Praxou sa ukázalo, že bezbolestná operácia uzdičky je účinná v mnohých prípadoch predčasnej ejakulácie, a zároveň ponúka trvalú úľavu od bolesti pri erekcii mužom s krátkou uzdičkou penisu.

Jednoduchý zákrok, ktorý vás zbaví mnohých nepríjemných problémov

Štúdie uvádzajú, že predčasná ejakulácia je jednou z najčastejších mužských sexuálnych dysfunkcií a že krátka uzdička penisu sa nachádza až u 43 % jedincov postihnutých predčasnou ejakuláciou.

Predpokladá sa, že uzdička hrá dôležitú úlohu pri erekcii penisu a keď napätie uzdičky prekročí určitú hranicu, môže sa urýchliť orgazmus a ejakulácia. Keď sa uzdička predĺži, napätie a citlivosť penisu sa môžu znížiť, čo môže potenciálne riešiť príčinu predčasnej ejakulácie.

Výhody frenulotómie

Penilná frenulotómia je rýchle a trvalé riešenie bolesti penisu a krvácania počas sexu v dôsledku krátkej uzdičky. Medzi najčastejšie výhody zákroku patria:

  • Bezpečná, účinná a trvalá liečba.
  • Zvýšený pocit a potešenie.
  • Znížená bolesť počas pohlavného styku.
  • Znížený strach a úzkosť spôsobené slzením a krvácaním.

Ak sa teda chcete týchto nepríjemných problémov zbaviť aj vy, frenulotómia je veľmi dobré riešenie.

Zdroj obrázka: Pixel-Shot/Shutterstock.com