Hotel Park v Piešťanoch: Ideálne miesto na relax a dovolenku v príjemnom prostredí

Hotel Park v Piešťanoch: Ideálne miesto na relax a dovolenku v príjemnom prostredí

Rozhodli ste sa toto leto stráviť dovolenku na území Slovenska, no stále nemáte vo svojom hľadáčiku vhodnú destináciu? V tom prípade by sme vám niečo odporučili. Návštevu našich najkrajších kúpeľov, ktorú si môžete obohatiť pobytom v luxusnom hoteli Park.

Poďme sa spoločne pozrieť na výhody takejto dovolenky, ktorú môžete v konečnom dôsledku absolvovať kedykoľvek počas roka.

Čím sú Piešťany výnimočné?

Ak ste si už na niektorej zo svojich minuloročných dovoleniek obľúbili atmosféru dovolenkového mestečka s jeho kaviarničkami, nádhernou zeleňou a množstvom zahraničných turistov, Piešťany sú pre vás na relax ako stvorené.

Piešťany patria už niekoľko stoviek rokov medzi najznámejšie kúpele na celom svete. Vďaka bohatým zdrojom vysoko mineralizovanej vody s jej špecifickou teplotou a výskytom bahna, sa v tomto meste rozhodlo liečiť veľké množstvo svetoznámych osobností.

Na program a liečebné procedúry bohaté wellness pobyty v Piešťanoch preto patria medzi najobľúbenejšie tipy na krátku dovolenku. Veľkým plusom je nielen liečivá minerálna voda s vysokým obsahom prospešných látok, ale aj krásna príroda, v ktorej sa telo zregeneruje ešte lepšie.

Oddýchnite si v hoteli Park

Kúpeľné mesto Piešťany je rozdelené na niekoľko špecifických častí, ktoré, aby ste dokonale spoznali, musíte načerpať silu v najmodernejšom hoteli v Piešťanoch. Tým je Hotel Park, ktorý tvorí dominantu jednej zo spomínaných častí mesta a zrejme na základe toho dostal aj svoje pomenovanie.

Ide o veľký Mestský park plný krásnych vysokých stromov, v ktorých sa ukryť pred horúcim slnkom nie je najmenší problém. Okrem toho máte v parku príležitosť na aktívny relax, pretože prechádzky v prírode regenerácii tela a mysle veľmi dobre pomáhajú.

V Hoteli Park nájdete okrem komfortného ubytovania aj luxusné služby personálu, veľkú reštauráciu, bazén, ale aj odborných lekárov a fyzioterapeutov, ktorí sa postarajú o uvoľnenie a zlepšenie stavu celého vášho tela s profesionálnym dohľadom.

Spoznajte mesto Piešťany a jeho krásy

Po procedúrach absolvovaných v známej liečivej vode sa môžete vydať na spoznávanie ďalších krás mesta. Len si nezabudnite so sebou vziať kvalitnú koženú kabelku, aby ste si mali kam uložiť pri potulkách zakúpené suveníry. Spomínanou ďalšou dominantou Piešťan je veľmi dobre známy Kúpeľný ostrov, na ktorý sa dostanete po najdlhšom krytom sklenenom moste na Slovensku.

Na kúpeľnom ostrove sa nachádzajú pramene spomínanej liečivej termálne vody, ale aj najstarší hotel Thermia Palace, v ktorom boli ubytované mnohé veľmi známe osobnosti z celého sveta. Nájdete tu aj známe druhy lekien a rovnako obrovský park s menšou expozíciou niektorých druhov vtákov. Alebo sa môžete vrátiť do mesta, ktoré navodí príjemné pocity svojou nevšednou atmosférou.

Zdroj obrázka: www.hotelpark.sk