Tipy na odľahčenú letnú módu

Tipy na odľahčenú letnú módu

Letná móda je minimalistická, no svieža a pohodlná pri všetkých výkyvoch počasia. Logicky inak sa odievajú muži než ženy, avšak viaceré spoločné prvky by sme okamžite vedeli vymenovať. Patria k nim vzdušné tričká, mikiny a bundy ako skvelí pomocníci za letného dažďa. Na čo vo svojich letných outfitoch nezabudnúť?

V tričku jedno leto za druhým

Už niekoľko sezón badať zvýšený záujem o tielka, crop-topy a o tzv. bralette tričká, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú. V lete je prirodzené zhadzovať vrstvy oblečenia, no skutočne aj praktické? Slnko viac pôsobí na citlivejšie miesta pokožky, telo nadmerne vylučuje pot, ktorý sa na nás bez ďalších priedušných vrstiev naliepa. Výsledkom je menej komfortný, ale zato trendy outfit.

Príjemné s užitočným spojíme v tričku rovného strihu v štandardnej dĺžke. Počas najväčších horúčav, zvyčajne od 12:00 do 16:00 odporúčame prekrývať plecia a ramená, čo umožňujú už štvrtinové rukávy. Vzdušný „podtón“ im dodáva 100 % bavlna po vzore najnovšej kolekcie mustang tričiek a ďalších výberových, ktoré sú priam zhmotnením „veľkého letného špeciálu“. Kvalitné mustang tričká patria ku skutočnému letnému minimalizmu – sú jednofarebné, klasicky strihané a z prírodných tkanín, ktoré nás neprehrievajú.

Mikiny a bundy – moja veľká letná láska

Dôverujeme im, že nás ochránia za letného dažďa, vo vetre a pomôžu tiež v nočných hodinách, keď sa ochladí. Spĺňajú nároky na nepriepustnosť vodného stĺpca, na ľahšie podšitie a na praktickú kapucňu neraz doplnenú aj o stojačik. Takto poznáme najnovšie napapijri bundy v príjemnom odľahčenom prevedení, v trendy elastickom lemovaní v páse a za výbornej skladnosti. Tak si ich vieme kedykoľvek pribaliť do tašiek, ruksakov a kabeliek.

Vyrazte do sveta s moderným outfitom, cíťte sa komfortne a bez akýchkoľvek módnych predsudkov!

Zdroj obrázku: candy candy / Shutterstock.com