Značka Fa prichádza so zimnou limitovanou edíciou, vďaka ktorej si zimu užívajú aj tropické zvieratá

Značka Fa prichádza so zimnou limitovanou edíciou, vďaka ktorej si zimu užívajú aj tropické zvieratá

Objavte zimnú limitovanú edíciu sprchovacích gélov a dezodorantov značky Fa a poskytnite svojej pokožke aj počas chladných mesiacov neodolateľný pocit sviežosti. Nový rad je to pravé, čo potrebujete do sychravých a zamračených dní. Užite si sprchovacie gély a dezodoranty s prijemnými vôňami, ktoré vám v tomto zimnom období navodia tú správu pohodovú atmosféru.

Zima prináša mnoho radostí, hlavne vďaka zimným športom. Nie je nič lepšie ako vianočné korčuľovanie na zamrznutom rybníku, či len tak si vybehnúť na zasnežený kopec a užívať si detskú radosť na saniach s vetrom vo vlasoch. Na druhú stranu sa so zimou spája aj mrazivé počasie a sychravé dni, ktoré môžu radovánky ľahko znepríjemniť. Preto je potrebná každodenná dávka kvalitnej ošetrujúcej telovej kozmetiky, ktorá vám dodá povznášajúcu náladu. To vám zaručí rad nových sprchovacích gélov a dezodorantov z limitovanej edície Fa Winter! Vďaka vôni hrejivej vanilky LLAMA Loops si aj lama môže užívať sánkovačku či lyžovačku. Naopak vôňa sladkých bobúľ TROPIC Slide dodáva plameniakovi chuť na krasokorčuliarske kreácie. Vyskúšajte sprchové gély a dezodoranty Fa Winter limitovanej edície aj vy sami a presvedčte sa, že vám dodajú potrebnú sviežosť, energiu a príjemný pocit aj počas chladných a zamračených dní.

Obal zimnej limitovanej edície je vyrobený zo 100 % recyklovaného plastu a je ďalej recyklovateľný. Zloženie sprchových gélov je šetrné k vašej pokožke, je vegánske, a navyše až 94 % ingrediencií je prírodného pôvodu. Kolekcia dezodorantov neobsahuje žiadne hliníkové soli, ktoré môžu mať negatívny vplyv na vaše zdravie i zdravie vašej pokožky.

Fa Winter limitovaná edícia prichádza v dvoch prevedeniach a sú dostupné za odporúčané ceny:

  • Fa LLAMA Loops Shower Gel 250ml – 2.29 EUR
  • Fa LLAMA Loops Deodorant 150ml – 2.99 EUR
  • Fa TROPIC Slide Shower Gel 250ml – 2.29 EUR
  • Fa TROPIC Slide Deodorant 150ml – 2.99 EUR

www.henkel.com.