Vianoce dochuťte už len Podravkou NATUR a svojím úsmevom

Vianoce dochuťte už len Podravkou NATUR a svojím úsmevom

Čo by nemalo chýbať v žiadnej slovenskej kuchyni a nielen na Vianoce? Predsa Podravka NATUR plná prírodných ingrediencií: zelenina, koreniny, morská soľ z Jadranského mora a… a nič navyše. Žiadne konzervačné látky, pridané farbivá, ani arómy, len výborná chuť podľa receptu matky prírody. Ochucovadlo Podravka NATUR pomôže každej mamine dochutiť obľúbené jedlá malých i veľkých stravníkov. Tak nestrácajte hlavu v divočine predvianočných povinností a doprajte sebe a svojím blízkym to najlepšie – radosť z dobrého jedla v kruhu rodiny. Stačí len jedna lyžička Ochucovadla Podravka NATUR a váš úsmev. Viac na www.podravka.sk.

Ochucovadlo Podravka NATUR: 1,49 € / 150 g


Chutné (nielen) vianočné menu bez výčitiek

Určite to poznáte aj vy: ochutnávate pri varení obľúbené jedlo a zistili ste, že potrebuje ešte doladiť? Niečo mu chýba? Netrápte sa a užite si radosť z varenia, však Ochucovadlo NATUR od Podravky je tu pre vás! Na dochutenie a prepojenie chutí v polievkach, omáčkach, šalátoch, rôznych prílohách, a tiež v pokrmoch z mäsa a rýb. Až 32 % Ochucovadla tvorí kvalitná sušená koreňová zelenina. Obsahuje tiež papriku a paradajky pre výraznú chuť a o zážitok zo skvelého jedla sa postará aj zmes voňavých korenín. Navyše je vhodné aj pre ľudí s intoleranciou na lepok a laktózu.

Ak budete pri príprave vianočného menu rozmýšľať, čo by ste ešte pridali, siahnite po Podravke NATUR. Stačí pridať lyžičku a lahodný pokrm pre spokojné úsmevy pri rodinnom stole je hotový. Bez výčitiek, pretože Podravka NATUR obsahuje len prírodné ingrediencie. A nič navyše.

Každý má svoj štedrovečerný recept

Vianočné dobroty, pripravené s láskou pre tých najbližších, bez stresu a naháňania… Krásna predstava, však? Tento rok si môžete vianočné varenie naozaj užiť, dokonca aj prípravu zložitých štedrovečerných receptov, ktoré sa odovzdávajú z generácie na generáciu. Zjednodušte si vyváranie pridaním Ochucovadla s receptúrou NATUR a desaťročiami preverenou kvalitou značky

Podravka. Okrem toho, že vianočné menu bude dokonale dochutené, užijete si aj pohodovú vianočnú náladu bez zbytočného stresu.

Viac o Ochucovadle NATUR a ďalších produktoch Podravka nájdete na www.podravka.sk.