Zdravé NATUR polievky od Podravky

Zdravé NATUR polievky od Podravky

Chutné jedlo plné zdravých ingrediencií, pripravené len za 15 minút? Siahnite po NATUR polievkach od Podravky! Zasýtia, zahrejú a vyzbroja telo zdravím a vitalitou. Polievky sú pripravené zo 100 % prírodných, kvalitných a starostlivo vybraných ingrediencií a bez pridanej soli. Polievkovú zmes stačí vysypať do vriacej vody, variť 15 minút, pridať soľ alebo ochucovadlo či bujón Podravka NATUR a dobrota je na stole. S poctivými NATUR polievkami s červenou šošovicou, pohánkou a bulgurom sa stane skvelou kuchárkou každá z nás. Bez námahy a s dobrým pocitom, že ste urobili niečo navyše pre zdravie celej rodiny. Viac na www.podravka.sk.

NATUR polievka s červenou šošovicou

Červená šošovica je veľmi výživná a ľahko stráviteľná strukovina, ktorá nenafukuje. V NATUR polievkach od Podravky tvorí so zmesou kvalitnej zeleniny chutné, výdatné a výživné jedlo, ktoré zahreje najmä v sychravom počasí. So 100% prírodnými a zeleninovými ingredienciami je vhodná aj pre vegetariánov.

Podravka NATUR polievka s červenou šošovicou: 0,99 €/120 g

NATUR polievka s pohánkou

Superfood pohánka sa vracia do našich jedálničkov z viacerých dôvodov: má vysoký obsah bielkovín a vlákniny, je tiež bohatá na vitamíny a minerály. Posilňuje imunitu, je dobrá pre srdce a dokonca aj na chudnutie! V NATUR polievke od Podravky ju dopĺňajú ovsené vločky, chutná zelenina a ďalšie prírodné ingrediencie. Je výbornou voľbou pre všetkých, ktorí nemajú čas na zdĺhavé varenie a zároveň chcú pre seba to najlepšie. Na svoje si prídu aj vegetariáni.

Podravka NATUR polievka s pohánkou: 0,99 €/120 g

 

NATUR polievka s bulgurom

Bulgur je známy najmä pre svoje blahodárne účinky na organizmus, navyše zasýti a je ľahko stráviteľný. Táto obilnina je v NATUR polievke od Podravky skombinovaná s tou najlepšou zeleninou nielen pre harmóniu chutí, ale aj dávku zdravia, ktorú v sychravom období všetci potrebujeme. Doprajte si výživné a poctivé jedlo, ktoré zahreje nielen v žalúdku, ale aj na duši. Vhodná aj pre vegetariánov.

Podravka NATUR polievka s bulgurom: 0,99 €/120 g

Viac o NATUR polievkach a ďalších produktoch Podravka nájdete na www.podravka.sk.