S Podravkou chutí každé jedlo lepšie

S Podravkou chutí každé jedlo lepšie

Aké je TO tajomstvo skvelej chuti? Slovenské gazdinky ho poznajú už viac ako 60 rokov! K dokonalej a vyváženej chuti stačí len lyžička Ochucovadla Podravka a chutné jedlo je na stole. Nezameniteľné spojenie vybraných korenín a kvalitnej sušenej zeleniny robí z Ochucovadla Podravka nenahraditeľného pomocníka v kuchyni. Polievky, omáčky, zelenina, mäso… Ochucovadlo Podravka dodá všetkým jedlám dokonalú chuť. Poradí si s jednoduchými aj zložitejšími kulinárskymi špecialitami. Kedysi si „vegetu“ nosievali naše mamy a staré mamy z vtedajšej Juhoslávie. Vy ju máte na dosah v obľúbenom obchode s potravinami a stále sa môžete spoľahnúť na jej tradičnú chuť. A nielen to, Podravka si pre vás prichystala súťaž o skvelé ceny! Viac na www.podravka.skwww.roztoctetosoriginalom.sk.

Ochucovadlo Podravka 75 g: 0,75 €/ 75 g

Ochucovadlo Podravka 200 g: 1,49 €/ 200 g

 

S lyžičkou Podravky zbadáte ten rozdiel

Podravka je číslo 1 v ochucovadlách na slovenskom trhu. Za touto pozíciou stojí okrem iného aj tradícia a pozitívne skúsenosti slovenských rodín za viac ako polstoročie! „Varíme so srdcom“ bol prvý slogan značky Podravka, a tým sa táto pôvodne chorvátska rodinná spoločnosť riadi dodnes. Pridajte lyžičku Podravky a zbadáte ten zásadný rozdiel v chuti. Na svete je toľko kulinárskych kombinácií! Tak si užite ich objavovanie, pretože s Ochucovadlom Podravka sa varenie a pečenie vždy podarí.

Roztočte to s originálom.sk

Keďže si Podravka vernosť svojich zákazníkov váži, pripravila súťaž o originálne ceny: limitovanú edíciu spotrebičov SMEG Dolce & Gabbana a populárne MacBooky, Iphony či hodinky Apple Watch. Stačí nakúpiť Ochucovadlo Podravka (ORIGINAL, tekuté alebo NATUR) a akýkoľvek ďalší výrobok s červeným logom Podravka, zaregistrovať pokladničný blok do formulára na www.roztoctetosoriginalom.sk a 1 z 10 výhier môže byť vaša. Čakanie na šťastenu počas 1 mesiaca trvania súťaže si môžete následne skrátiť vychutnávaním skvelých jedál vyšperkovaných produktmi Podravka.

Želáme dobrú chuť a veľa šťastia!

Viac o produktoch na www.podravka.sk.

Viac o súťaži na www.roztoctetosoriginalom.sk.