Glitzi Always Clean – inovatívna hubka z viskózy pre vždy čistú a hygienickú kuchyňu

Glitzi Always Clean – inovatívna hubka z viskózy pre vždy čistú a hygienickú kuchyňu

Glitzi Always Clean – inovatívna hubka z viskózy pre vždy čistú a hygienickú kuchyňu

Hľadáte spoľahlivú a hygienickú špongiu, vďaka ktorej ľahko a hravo umyjete všetok riad a zároveň utriete povrchy v kuchyni? Glitzi Always Clean je inovatívna hubka kombinujúca PUR aktívnu vrstvu určenú na drhnutie odolnej špiny a viskóznu vrstvu s perfektnou savosťou. Špongia je navrhnutá aj pre najcitlivejšie povrchy, ktoré nepoškrabe. Hubku stačí po skončení práce umyť, vyžmýkať a je opäť ako nová.

Správne vybraná kuchynská hubka je v kuchyni neoceniteľným pomocníkom. Nielen, že ju denne využívame na umývanie riadu, ale siahneme po nej, aj keď chceme upratať linku po varení, umyť drez či varnú dosku. Obyčajná špongia je ale zároveň aj miestom s vysokým výskytom mikroorganizmov a je potrebné ju meniť ideálne ešte predtým, než začne zapáchať. Hubka Glitzi Always Clean vďaka kombinácii inovatívnych materiálov nečistoty dovnútra neprepúšťa, mikroorganizmy tu nemajú živnú pôdu a nemôžu sa množiť. Hubka je po opláchnutí znova ako nová a vydrží oveľa dlhšie, než ostatné. Dobrá správa naviac je, že sa hodí aj na najdelikátnejšie povrchy, keďže umyje všetky nečistoty, ale nepoškrabe ani také materiály, ako je teflón či sklokeramická doska.

Inovatívna hubka Glitzi Always Clean je tvorená kombináciou dvoch povrchov: PUR aktívna vrstva, vďaka ktorej ľahko a šetrne dostanete z riadov aj posledné zbytky nečistôt a vysoko absorpčnou viskózou z prírodného materiálu, ktorá umožňuje dostať z povrchov prebytočnú tekutinu jedným ťahom. Povrch hubky je ľahko umývateľný, po ruke tak máte vždy spoľahlivú a hygienickú hubku, ktorá sa hodí na všetky typy povrchov. Špeciálna PUR aktívna vrstva odstraňuje bez väčšej námahy aj odolné (napr. pripečené, mastné apod.) z akéhokoľvek povrchu, je vhodná aj na teflon či dokonca sklokeramickú dosku. Umývanie riadu nebolo nikdy tak jednoduché. 

Glitzi Always Clean hubku od značky Vileda zakúpite od 1,55 Eur.

Pre viac informácií navštívte: www.vileda.sk

———————————————————————————————————–

Sušenie bielizne vonku – rýchlo a jednoducho s Vileda Sun-Lift

Pri starostlivosti o vašu bielizeň a oblečenie netreba podceniť sušenie. Aj keď sa dá sušiť mnohými spôsobmi, najideálnejší variant je vonku, pretože bielizeň krásne prevonia čerstvý vzduch a slnečné lúče. Veľkú sušiacu plochu, skvelý dizajn a rýchlu inštaláciu poskytuje vonkajší sušiak Vileda Sun-Lift.

Kompaktný exteriérový rotačný sušiak ponúka maximálnu sušiacu plochu až 50 metrov. Vešanie bielizne uľahčuje aj možnosť prispôsobenia výšky a to do 184 cm. Okrem toho sušiak disponuje inovatívnou technológiou easy-lift, ktorá zabezpečuje, že sú šnúry neustále vypnuté.

Priestranný sušiak Vileda Sun-Lift sa dá jednoducho a rýchlo nainštalovať pomocou uzemňovacej zásuvky, tá je súčasťou každého balenia. Celá konštrukcia je vyrobená z hliníka, vďaka ktorému sušiak nekoroduje, je ľahký a odolný voči UV žiareniu.

Pre viac informácií navštívte web: www.vileda.sk

Vileda Sun-Lift zakúpite za cenu od 65,76 Eur.