Zapojte umývačku do smart domácnosti

Zapojte umývačku do smart domácnosti

 

 

Umývanie riadu už ani nemôže byť jednoduchšie! AEG uvádza na trh nový produktový rad umývačiek s konektivitou, ktoré môžete ovládať pomocou mobilnej aplikácie a spraviť z nich neoddeliteľnú súčasť vašej smart domácnosti. Vďaka tomu budete mať neustále prehľad o procese umývania, aj keď sa budete nachádzať mimo domova. Chytré ovládanie umývačky vám navyše ušetrí čas a peniaze a predĺži aj jej životnosť.

Chytré ovládanie celej kuchyne
Umývačku s konektivitou jednoducho pripojíte k vášmu mobilnému telefónu či tabletu prostredníctvom aplikácie My AEG Kitchen. V tejto mobilnej aplikácii môžete spravovať nielen svoju umývačku, ale aj ďalšie kuchynské zariadenia s pripojením cez Wi-Fi od spoločnosti AEG. Z jedného používateľského účtu môžete k spotrebiču pripojiť aj niekoľko rôznych mobilných zariadení.

Prispôsobte umývačku svojim potrebám
Pomocou chytrej aplikácie nastavíte základné funkcie umývačky riadu, ako je tvrdosť vody, úroveň použitia oplachovacieho prostriedku alebo zvukové či svetelné oznámenia o priebehu umývacieho cyklu. Pre ešte jednoduchšie ovládanie umožňuje aplikácia AEG tiež personalizáciu, vďaka ktorej si svoje obľúbené programy môžete pomenovať tak, aby sa vám v aplikácii lepšie hľadali.

Aplikácia, ktorá myslí za vás
S aplikáciou My AEG Kitchen môžete všetky starosti o umývačku hodiť za hlavu. Sama vás totiž bude informovať o všetkom podstatnom. Dá vám vedieť, keď skončí umývací cyklus. V prípade nečakanej havárie vám odošle výstrahu o úniku vody. Upozorní vás tiež na to, že je potrebné doplniť do umývačky soľ alebo leštidlo. A keď zistíte, že ste všetky čistiace prostriedky už spotrebovali, nemusíte hneď bežať do obchodu. Stačí si ich objednať cez e-shop v aplikácii.

Čistý riad vždy poruke
Hlavnou výhodou chytrých umývačiek je, že ich môžete ovládať odkiaľkoľvek. Pokiaľ si teda počas popoludňajšej prechádzky spomeniete, že potrebujete mať po príchode domov riad čistý na ďalšie použitie, umývačku jednoducho spustíte niekoľkými dotykmi na svojom mobile. Vďaka technológii AirDry budete mať po návrate riad dokonca dokonale suchý. Dvere umývačky sa totiž pred koncom cyklu sušenia automaticky otvoria, takže dovnútra bude prúdiť vzduch, ktorý riad dosuší.

Funkcia, ktorá myslí na ekológiu
Jednou z funkcií, ktoré chytrá aplikácia ponúka, je aj tzv. ekometer. Ide o vizuálneho radcu, ktorý vás bude informovať o spotrebe vody a energie v závislosti na zvolenom programe a čase umývacieho cyklu. Vďaka tomu budete môcť nasledujúce umývanie prispôsobiť tak, aby bolo maximálne ekologické. Ekometer sa synchronizuje s ovládaním QuickSelect, takže budú údaje v aplikácii vždy aktuálne.

Ak chcete byť ešte šetrnejší k životnému prostrediu a využívať lacnejšiu elektrinu, môžete si pomocou chytrého ovládania nastaviť odložený štart. Na rozdiel od kontrolného panelu umývačky, ktorý zobrazuje len celé hodiny, vám aplikácia umožní štart nastaviť s presnosťou na minúty.

Údržba skoro ako od profesionála
Údržba umývačky je pre jej dlhodobé bezproblémové fungovanie kľúčová. Málokto ale vie, ako správne celkovú údržbu vykonať. Aj s tým vám pomôže naša aplikácia My AEG Kitchen. Obsahuje totiž obrazový aj video návod s podrobnými krokmi, ako pri čistení postupovať. Aby ste nemuseli na pravidelnú starostlivosť o vašu umývačku myslieť, môžete si v aplikácii nastaviť pripomienku. Takže až nastane čas na ďalšiu údržbu, umývačka sa vám pripomenie sama. V prípade technických problémov sa prostredníctvom chytrej aplikácie môžete tiež rýchlo a jednoducho spojiť s partnermi AEG a dohodnúť si ich služby.

Viac na www.aeg.sk, Facebooku alebo Instagrame.