Multifunkčné zariadenie pre ľahšiu a efektívnu prácu s bremenami

Multifunkčné zariadenie pre ľahšiu a efektívnu prácu s bremenami

Vysokozdvižné vozíky dnes používajú rôzne spoločnosti pomerne často. Táto jednotka je mimoriadne dôležitá pri práci v skladoch. Umožňuje vykonávať prepravu, nakládku a vykládku veľkých a ťažkých nákladov.

Dopyt po tomto stroji je spôsobený skutočnosťou, že má veľa ďalších významných výhod, s ktorými vás v našom krátkom článku zoznámime.

Všestranný stroj
Táto technika je schopná pracovať s kusovým aj paletizovaným tovarom, pretože je vybavená špeciálnymi radlicami na VZV. Aj vďaka nim bude stroj schopný všetko dokončiť v čo najkratšom čase.

Praktické funkcie a využitie
Nakladač je schopný pohybovať bremenom na pomerne veľké vzdialenosti a aj v náročnom teréne, pretože je ho možné vybaviť pevnými reťazami na VZV. Táto kvalita je obzvlášť dôležitá, ak je sklad alebo priestor pomerne veľký a náročný. V takom prípade bude toto špeciálne vybavenie jednoducho nevyhnutným pomocníkom.

Výhodou je aj fakt, že samotná jednotka je malá, a preto bude schopná pracovať v obmedzenom priestore. Dôležitým argumentom je, že táto technika má pre svoju veľkosť pôsobivú silu, no pritom je vybavená ekonomickým motorom. Prax navyše ukazuje, že vysokozdvižný vozík veľa a dlho vydrží.

Zisk a efektivita
Majiteľ spoločnosti, ktorý sa rozhodne toto zariadenie do svojej prevádzky zakúpiť, bude môcť ušetriť nielen čas, ale aj peniaze, pretože nebude musieť dodatočne prijímať zamestnancov, ktorí budú prevádzať ťažký a veľký tovar. Postačí použiť jedného dobre zaškoleného operátora schopného vykonávať všetky úlohy naraz a s pomocou moderného vysokozdvižného vozíka.

Spoľahlivosť
Ako sme spomínali, stroj je schopný vykonávať úlohy aj na nepripravenom povrchu. Môže napríklad vystúpiť na horu, svah plný blata alebo snehu bez toho, aby riskoval vznik nejakého problému či komplikácie. S pomocou spomínaných reťazí a vidlíc mu ide práca rýchlo, jednoducho a bez časových i finančných strát. Stačí sa o tom len presvedčiť a firmu si touto dokonalou technikou vybaviť.