Zabudnite na problémy v intímnej sfére

Zabudnite na problémy v intímnej sfére

Človek nie je stroj, ktorý sa dá v prípade poruchy len tak jednoducho opraviť. V priebehu rokov  sa funkcie nášho tela zhoršujú a hladina dôležitých látok v organizme klesá, dôsledkom čoho potom trpíme množstvom rôznych porúch alebo chorôb, ktoré sa nevyhýbajú ani intímnej sfére.

U mužov je najbežnejšou sexuálnou poruchou erektilná dysfunkcia. Je však dôležité si uvedomiť, že muži, ktorí majú iba občasné problémy s erekciou, nemusia byť automaticky považovaný za pacientov s touto chorobou. Hovoríme o tých, ktorí u 75 % sexuálnych kontaktov nemôžu dosiahnuť alebo udržať erekciu a hľadajú na zlepšenie situácie a vzťahu bezpečné tabletky na erekciu alebo iné podobné a neškodné riešenie.

Začať by ste ale mali odstránením príčiny vzniku tohto problému.

Prečo problémy s erekciou vznikajú?
Existuje názor, že dôvod spočíva výlučne v psychologických problémoch, no negatívne a vplyvné faktory môžu mať aj organickú povahu, ktorou najčastejšie býva hormonálna nerovnováha, vaskulárne ochorenia, zlý prietok krvi alebo rýchly odtok, cukrovka a iné.

Ďalšie rizikové faktory, ktorých vplyv na vaše telo by ste mali odstrániť, sú:

  • fajčenie;
  • nadmerné pitie alkoholu;
  • cukrovka;
  • vek;
  • malá fyzická aktivita;
  • nadváha.

Pokiaľ je možné tieto veci ovplyvniť a niečo s nimi robiť, môžete časom očakávať zlepšenie vo viacerých smeroch svojho života. Ak sa nachádzate vo vyššom štádiu poruchy, mali by ste podstúpiť liečbu.

Najlepšie spôsoby liečby a riešenia problému
Cieľom liečby erektilnej dysfunkcie je umožniť mužovi dosiahnuť a udržať erekciu. Dôležitým faktorom úspešnosti liečby je včasnosť kontaktovania andrológa alebo urológa, pretože čím dlhšie ochorenie postupuje, tým ťažšie je zvrátiť jeho patologický proces.

Liečba zahŕňa liekovú terapiu, pri ktorej veľmi dobre pomáha napríklad Cialis. Kombinovať liečbu odborníci radia aj s fyzikálnou terapiou, čo však samozrejme závisí od konkrétnej situácie.

Čím skôr sa ale obrátite na špecialistu so žiadosťou o pomoc, tým skôr vám pomôže získať späť vašu trvalú erekciu! Tak to skúste.