Zimné čajové špeciality od TEEKANNE

Zimné čajové špeciality od TEEKANNE

Tiež si v zime radi užívate horúci nápoj s hrejivým korením a výraznou chuťou ovocia? Nezabudnite ochutnať voňavé zimné čaje od TEEKANNE. Pripraviť si môžete čaj plný vyzretých jabĺk a škorice Magic Apple, dokonalý zimný čaj Winter Time s vybraným ovocím a korením alebo zažiť chuť rumu a hrozna s pomarančom v zmesi Magic Moments.

Zovrieť v dlaniach hrnček horúceho čaju a sledovať zimu za oknom – aj tak si môžete užiť lahodnú chuť špeciálnych čajových nápojov, ktoré pre vaše potešenie pripravila spoločnosť TEEKANNE. Čarovné chvíle v opojnej vôni pomarančov, škorice a rumu na vás čakajú s čajom TEEKANNE Magic Moments. Jedinečná kombinácia je obohatená o šípky a jablko a výsledkom je intenzívny zážitok, ktorý vás prehreje a príjemne rozprúdi krv v žilách.

TEEKANNE Winter Time je unikátny čaj stvorený priamo pre dlhé zimné večery. Kombinuje v sebe ovocie a korenia s tónmi delikátnej škorice. Nech už bude vonku snehová rozprávka, alebo sa priženú dažde, táto lahodná čajová zmes vám umožní zažiť dokonalú chuť zimy.

A pretože k zime neodmysliteľne patria aj jablká a škorica, má pre Vás TEEKANNE skutočnú zimnú lahôdku: ovocný čaj TEEKANNE Magic Apple. Vyzreté jablká a pikantnú škoricu dopĺňajú ďalšie vybrané korenia, ako sladké drievko alebo pomarančová kôra, a spoločne tvoria dokonale vyladenú zmes, s ktorou zime skutočne prídete na chuť.