Moderné obývacie steny s nadčasovým designom

Moderné obývacie steny s nadčasovým designom

Vianoce so sebou prinášajú nielen sviatočnú náladu, ale aj trávenie jedinečného času s rodinou. Spoločenským centrom domu či bytu je bezpochyby obývacia izba. Je to priestor určený pre oddych, ale aj pre vítanie návštev a chvíle strávené s blízkymi. Plní preto tiež reprezentatívnu funkciu. Pri realizácii obývačky by ste teda mali myslieť najmä na pocit útulnosti a praktickosť zvoleného nábytku. V ASKO – NÁBYTOK si môžete vybrať z množstva variabilných programov nábytku a obývacích stien, ktoré vám pomôžu vytvoriť útulnú a príjemnú atmosféru vo vašej obývačke.

Dizajn aj rozloženie obývacích stien je dnes celkom iné ako predtým. Moderné steny nezahltia celú obývačku, ale naopak pôsobia vzdušne a vďaka praktickému členeniu zásuviek a skríň vám poskytnú dostatok úložného priestoru. Obývacie zostavy je možné kúpiť ako komplet zostavu, alebo si môžete zaobstarať jednotlivé kusy z nábytkových systémov a rozostaviť ich v izbe presne podľa vašich predstáv. Štandardnou súčasťou obývacích stien býva televízny stolík s úložným priestorom, prípadne vitrína či iné skrinky a ďalšie policové systémy. Výhodou týchto systémov je práve ich variabilita. Keď vám prestane dispozícia skríň vyhovovať, stačí vymeniť za iný kus nábytku z rovnakého programu a všetko k sebe stále pekne ladí.

Ak by ste si radi zariadili svoju obývačku nadčasovým nábytkom, voľte skôr univerzálne kúsky v drevenom dekore alebo svetlých tónoch, ktoré ľahko zladíte s rôznymi doplnkami i farbou stien izby. ,,Veľmi obľúbeným a trendy dekorom je biely nábytok v kombinácii s drevenými prvkami, ktoré pôsobia veľmi vzdušným dojmom a do moderných domácností sa tak skvele hodia,” dodáva Andrea Štěpánová, marketingová riaditeľka spoločnosti ASKO – NÁBYTOK. Pokiaľ si pri výbere nebudete vedieť rady, môžete sa obrátiť na odborný personál v akejkoľvek predajni, ktorý vám s výberom tej pravej obývacie steny rád pomôže.

Variabilný program Cruz

Očarujúci systém nábytku Cruz je inšpirovaný vidieckym štýlom, ktorý pôsobí veľmi nežne a romanticky. Jemná kombinácia krémovej farby a šedého duba Nelson navyše pôsobí veľmi nadčasovo a skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru. Dekoratívne frézovanie predných plôch pripomína francúzsky Provance štýl, ktorý je okorenený modernými prvkami. Kvalitné remeselné spracovanie a robustný dizajn je zárukou vysokej kvality, ktorá vám vydrží dlhé roky.

 

Variabilný program Primo

Jednoduché línie, hladké plochy a drevo – to sú parametre moderného programu nábytku Primo. Príjemný škandinávsky dizajn dodá vašej izbe príjemnú atmosféru a vzdušnosť. Kombináciu dubového dreveného dekoru a bielej farby dopĺňajú zaoblené hrany a masívne nohy, ktoré dodávajú nábytku nezameniteľný vzhľad. Vďaka použitým farbám a drevu sa skvele hodí do akéhokoľvek interiéru a tak rýchlo sa vám tento dizajn neopozerá.

Obývacia stena Ocean

Obývacia stena Ocean využíva výrazný kontrast tmavého dekoru duba artisan a bielych matných plôch. Pokiaľ chcete mať moderný interiér s tradičnými detailmi, potom je práve obývacia stena Ocean tá pravá. Do vitrín s osvetlením môžete vystaviť obľúbené predmety a zároveň príjemne nasvietiť prostredie vašej obývačky. Jednotlivé diely môžete rozmiestniť samostatne alebo ich medzi sebou kombinovať podľa svojho vkusu. Cena obývacie steny Ocean s osvetlením je 649,90 €.

Obývacia stena Tomi

Drevo je vždy stávka na istotu. Nie je tomu inak ani s obývacou stenou Tomi, ktorá je vyhotovená v dekore duba artisan. Jednotlivé kúsky nábytku majú veľa úložných priestorov a odkladacích priehradiek, kde môžete mať všetko prehľadne uložené. Drevený vzhľad navyše každý priestor príjemne zútulní a ľahko ho zladíte s akoukoľvek farebnou paletou. Jednotlivé diely môžete rozmiestniť ako solitéry alebo ich ľubovoľne kombinovať. Cena je 359,90 €.

Obývacia stena Dakar

Moderná obývacia stena Dakar vás zaujme predovšetkým bieleným tónom sibírskeho smrekovca, ktorý je doplnený tmavo hnedým dekorom vrchných plôch nábytku. Biely nábytok pôsobí veľmi elegantne a celú izbu krásne presvetlí a prevzdušní. Súčasťou obývacej steny je tiež praktické LED osvetlenie, ktoré dodá vašej izbe útulnú atmosféru. Cena steny je 369,90 €.

Ďalšie informácie o spoločnosti nájdete na www.asko.sk .