McCain s novými STREETFOOD produktmi

McCain s novými STREETFOOD produktmi

Výrobca mrazených zemiakových produktov McCain je lídrom vo svojej kategórii z mnohých dôvodov. Jedným z nich je aj fakt, že drží krok s trendmi a produktové portfólio neustále inovuje. Svojim spotrebiteľom prináša nové produkty a gurmánske zážitky, ktoré si môžu jednoducho pripraviť a vychutnať v pohodlí domova. Značka McCain teraz prináša na trh STREETFOOD produkty, ktoré odrážajú dopyt spotrebiteľov po tomto druhu výrobkov! Nový streetfoodový rad tvoria hranolčeky v troch štýlových vzhľadoch a zameriava sa najmä na mladých ľudí, ktorí oceňujú dobré jedlo a radi skúšajú nové produkty. Viac na www.mccain.sk.

StreetFood chutí najlepšie doma

Inovatívne, moderné a štýlové… Presne také sú nové streetfoodové McCain hranolčeky, ktoré spotrebiteľom ponúkajú nový rozmer chutí, jedinečné gastro zážitky a štýlové možnosti servírovania jedla pre seba a priateľov v domácom prostredí. Novým produktovým radom reagovala spoločnosť McCain na dopyt spotrebiteľov mať možnosť pripraviť si kvalitné streetfoodové pokrmy aj v pohodlí domova. „Nový streetfoodový rad McCain produktov je zameraný na mladých ľudí, ktorí radi zažívajú niečo nové. Hranolčeky sú ideálnymi pre neformálne pohostenie pre návštevy či pre chvíle pohody s priateľmi. Určite budú skvelou voľbou pre nákupy inšpirované špeciálnymi príležitosťami a výborným nástrojom pre nákupcov modernizovať kategóriu mrazených produktov,“ hovorí Svetlana Gálová, National Key Account Manager, McCain Retail Slovakia and Czech Republic. Všetky tri streetfoodové novinky majú pečať Európskej vegetariánskej únie.

CRISPERS

Úplnou novinkou sú hranolčeky CRISPERS v atraktívnom tvare V. Extra chrumkavé hranolčeky sú určené pre štýlové servírovanie, či už samostatne alebo v kombinácii s omáčkami či dipmi. Značka McCain zaručuje prvotriednu kvalitu a výbornú zemiakovú chuť hranolčekov. Produkt spolu s moderným obalom odráža aktuálne stravovacie trendy a hlad spotrebiteľov po štýlových a kvalitných produktoch.

SKIN ON FRIES

McCain hranolčeky SKIN ON FRIES sú výnimočné unikátnym rustikálnym vzhľadom a lahodnou zemiakovou chuťou. Sú ako stvorené pre špeciálne príležitosti a je možné ich servírovať na množstvo spôsobov. Aj vďaka originálnej opečenej zemiakovej šupke sľubujú hranolčeky Skin on fries chrumkavý zážitok pri každom zakusnutí.

FRI‘STYLE

Slovákmi obľúbené hranolčeky FRI‘STYLE sú hviezdnou stálicou portfólia McCain. Extra chrumkavé okraje a mäkké zemiakové bruško sľubujú dokonalý gurmánsky zážitok. Vďaka jedinečnému tvaru U sa dajú hranolčeky Fri`Style použiť aj ako „jedlé lyžičky“ v kombinácii s omáčkami a dipmi. Teraz v ešte chrumkavejšej receptúre a v novom modernom obale!

Viac informácií o spoločnosti McCain nájdete na www.mccain.sk.