Tento rok sa oplatí aj neposlúchať. Adventné kalendáre od Mixit sú pre všetkých, ale Čertovská nádielka plná uhlia len pre nezbedníkov

Tento rok sa oplatí aj neposlúchať. Adventné kalendáre od Mixit sú pre všetkých, ale Čertovská nádielka plná uhlia len pre nezbedníkov

Mixit ako každý rok pripravil adventné kalendáre preplnené dobrotami, ktoré milujú deti aj dospelí. Spolu s nimi predstavuje Mikulášsku nádielku, ktorá sa po novom rozširuje aj na tých, čo tento rok namiesto dobrých bodov a plusiek zbierali skôr pokarhania a napomenutia. Namiesto uhlia na nich čakajú Uhlíkové orechy, ktoré od ozajstného uhlia nerozoznajú, a chrumkavá Čertovská nádielka.

Mixit rozhodne nemá v pláne nabádať nikoho ku neposlúchaniu. Ale pretože celý rok bol tak trochu na ruby, rozhodli sa pripraviť odmenu pre všetkých aj nezbedníkov. A tak vznikli Uhlíkové orechy tubus plný uhlia, aspoň teda na prvý pohľad. Keď sa do toho uhlíka zahryznete, zistíte, že chutí po horkej čokoláde, mandliach a lieskových orechoch. Také uhlie budú aj tí dobrí závidieť!

Uhlíkové orechy, 240 g, 9,19 €, zloženie: Mandle v horkej čokoláde s čiernym prachom, lieskové orechy v horkej čokoláde s čiernym prachom.

A kúsky uhlia, teda ehmm orieškov, nájdete aj v Čertovskej nádielke, kde okrem nich ochutnáte aj ďalšie oriešky a sušené ovocie. Pretože citrusy a exotickejšie ovocie do mikulášskej nádielky patrilo tiež.

Čertovská nádielka, 400 g, 9,59 €, zloženie: Mandle v horkej čokoláde s čiernym prachom, jadrá lieskových orechov v horkej čokoláde s čiernym prachom, plátky banánu obalené v mede, jadrá vlašských orechov v horkej čokoláde a škorici, plátky kokosu, mandle (celé), vlašské orechy – jadrá polovičné, arašidy.

Mixit ale klasicky myslí aj na tých poslušných. Mikulášska nádielka už je mikulášsky evergreen a ani tento rok nebude táto zmes orechov, čokolády a sušeného ovocia chýbať.

Mikulášska nádielka, 400 g, 8,69 €, Zloženie: Sušené datle, medový banán, sušené figy, pražené arašidy, kľukva (brusnica kanadská), kešu, mandle, vlašské orechy, sušený physalis, para orechy.

A rovnako tak nebude chýbať tradičný maxi adventný kalendár. Pretože čakanie na Ježiška by si mali osladiť malí aj veľkí. Odmeny z adventného kalendára totiž chutia všetkým a každý december slúži ako rýchla desiata do školy aj do práce. A nebojte, budú vám chutiť aj doma. V adventnom kalendári sa ukrýva mix vrecúšok s orieškami a lyofilizovaným ovocím, rôzne príchute Mixitiek a aj lahodné minimixitelly. Kto by nechcel mať až do Vianoc o sladkú desiatu postarané?

Mixit adventný kalendár, 41,69 €, zloženie: to sa dozviete každý decembrový deň;)

Mixit, ktorý tento rok oslávil 10 rokov a významne sa zapojil napríklad do zbierky Energia lekárom a vôbec prispel desaťtisícami eur zdravotníkom, pripravil svoje špeciálne mikulášske dobroty tak, aby si mohli pochutnať úplne všetci. Čert vie, že si ich tento rok obzvlášť zaslúžime!

Všetky spomínané produkty budú v ponuke od konca októbra.