Prečo sa oplatí mať webstránku?

Prečo sa oplatí mať webstránku?

 

Spoločnosť dnešnej doby sa točí okolo internetu – na tom sa zhodnú asi všetci. Internet obsahuje veľa zábavy, vedomostí, hrozieb, ale aj príležitostí pre podnikateľov. Nezáleží na tom, či ste remeselník vyrábajúci kožené tašky, alebo veľká firma, ktorá montuje osvetlenie na parkoviská. Z vlastnej webstránky môžete profitovať v každom prípade.

Nemusíte mať skúsenosti s ich navrhovaním a programovaním. Spoločnosť Web-star urobí všetko za vás.

Vytvorenie webstránky

Nezáleží na tom, či ste remeselník vyrábajúci kožené tašky, alebo veľká firma, ktorá montuje LED osvetlenie na parkoviská. Z vlastnej webstránky môžete profitovať v každom prípade.

Základom je, že si stanovíte ciele, ktoré chcete tvorbou stránky dosiahnuť. Môžete ju chcieť využívať na prezentáciu svojich výrobkov, na vytvorenie blogu, kam budete pravidelne pridávať články, alebo iný špecifický účel. V každom prípade sa s vami odborníci z Web-star poradia a vytvoria návrh, ktorý bude zameraný práve na vaše ciele.

Okrem samotnej štruktúry a funkcionality vám navrhnú aj design. Následne sa postarajú o kódovanie a programovanie, ktoré bude brať do úvahy aj SEO zásady – vaša stránka teda bude upravená tak, aby ju prehliadače prirodzene zobrazovali na vyšších pozíciách. Keď bude všetko hotové, dostanete aj podrobné vysvetlenie obsluhy systému na spravovanie obsahu webu.

Tvorba e-shopu

V prípade, že predávate tovar, určite budete chcieť aby bol súčasťou webstránky aj e-shop. Vašim zákazníkom to výrazne uľahčí postup pri nákupe, čo pre vás bude znamenať väčšie predaje.

Spoločnosť Web-star ponúka aj profesionálnu tvorbu e-shopu podľa vašich predstáv. Budete môcť pridávať neobmedzené množstvo produktov aj kategórií, do ktorých budú rozdelené. Designom ho prispôsobia hlavnej webstránke a kedykoľvek doňho budete môcť pridávať, prípadne z neho odstraňovať rôzne funkcie.

Ak chcete prilákať nových zákazníkov, založiť si plne funkčný e-shop, alebo len vytvoriť peknú web stránku na pridávanie blogových príspevkov, spoločnosť Web-star vám pomôže s realizáciou vašich predstáv. Webstránka od nich bude profesionálne naprogramovaná, pekne nadesignovaná a bude vám slúžiť ešte dlho po uvedení do prevádzky.