Ako sa konečne zbaviť dlhov

Ako sa konečne zbaviť dlhov

 

V dnešnej dobe je pomerne jednoduché zadlžiť sa. Niekedy stačí chvíľa nepozornosti, alebo zhoda nešťastných náhod a zrazu ste v dlhu. Samozrejme, najlepšie je byť neustále opatrný a tak sa dlhom úplne vyhnúť. Ale aj keď už niekomu peniaze dlžíte, stále máte nádej na šťastné vyriešenie situácie. Chcete vedieť ako? Čítajte ďalej.

Bonato vám pomôže

Bonato je spoločnosť, ktorá od roku 2012 pomáha ľuďom s problémami v oblasti financií. Okrem toho, že riešia už existujúce dlhy, svojich klientov aj vzdelávajú aby sa do podobnej situácie nedostali znovu. Ak aj vy hľadáte niekoho, kto vám pomôže s jednoduchým oddlžením, Bonato je správna voľba.

Medzi služby v ich ponuke patrí riešenie vysokých splátok, ktoré nezvládate platiť, pomoc s telefonátmi od veriteľov a vymáhacích agentúr, vybavovanie platobných rozkazov od súdov, ale aj aktívne riešenie exekúcií zrážok z platu alebo dôchodku.

Dôležité je konať

Asi najväčšia chyba, ktorú robia zadlžení ľudia, je pasívny prístup k riešeniu dlhov. Možno neviete ako by ste sa mali pohnúť ďalej, ale to rozhodne nie je výhovorka. Práve pre tieto situácie vznikajú spoločnosti ako Bonato, ktoré podrobne preskúmajú vašu situáciu, vysvetlia vám aké sú možnosti a minimalizujú sumu peňazí, ktorú budete musieť veriteľovi splatiť. Nečakajte teda na exekúcie a súdne výzvy na platenie – čo najskôr kontaktujte centrum právnej pomoci a začnite svoje problémy riešiť.

Byť zadlžený a zároveň neschopný svoje dlhy splácať je jeden z najhorších pocitov, aké človek môže mať. Zo začiatku ide iba o obmedzenie nákupov pre radosť, avšak situácia sa môže vyvinúť až do vyprázdnenia rodinných finančných rezerv.

Bonato vám pomôže platiť z peknej pánskej peňaženky alebo účtu čo najmenej, čo najskôr vás dostane z dlhov a vy tak budete môcť opäť pokojne spávať. Keď sa znovu dostanete do stavu, že vám budú ostávať peniaze nazvyš, môžete si kúpiť obľúbenú vec, ktorá vám bude navždy pripomínať, že ste sa dokázali dostať z nepríjemnej finančnej situácie.