Maškrtenie, ktoré by predpísal i doktor – cukríky Mixies len a len z ovocia na Mixit!

Maškrtenie, ktoré by predpísal i doktor – cukríky Mixies len a len z ovocia na Mixit!

Praha, 17. 7. 2023 – V aktuálnej novinke Mixiťáci úplne vynechali zrnká, obľúbené lyofilizované ovocie i oriešky. Aj tak ale zvládli vytvoriť dobrotu, ktorá hneď od začiatku strhla mixážne pulty Mixit. Nové Mixies sú želé cukríky, ktoré sú z 99 % tvorené ovocím. Tento zdravý súrodenec gumových medvedíkov má intenzívnu chuť aj bez pridaných cukrov a umelých aróm.

Toto ovocie prezlečené za cukrík je bez lepku, bez pridaného cukru a (skoro) bez konkurencie. Šťavnaté želé mňamky zaženú chuť na sladké a pritom si môžete hovoriť: “Veď je to len ovocie!” Mixies maliny, pomaranče a čučoriedky sa vojdú do každej batožiny a vydržia akékoľvek teploty a zaobchádzanie, takže je to ideálne ovocie na letné dobrodružstvá aj do školských aktoviek. A nebudeme klamať, v kabelkách a pracovných taškách tiež dlho nevydrží. Ony sú totiž Mixies namixované tak, aby im neodolali ani dospelí.

A ako je teda možné, že v nich nie je cukor ani žiadne doplnkové sladidlá? Mixit sa totiž spýtal presne opačne: prečo tam dávať cukor, keď naše ovocie je tiež sladké? A tak jednoducho použili sladučké ovocné pyré s prírodným pektínom, ktorý z cukríkov urobil doslova kráľovské želé. A nebol by to Mixit, keby sa nevyšantil na vzhľade, takže sáčok je plný zábavných tvarov, ktoré nie náhodou pripomínajú Suchárov – postavičky, ktoré sú súčasťou Mixit identity už nejaký ten piatok.
Na Mixit.sk ich môžete kúpiť 35gramový sáčok za 1,39 €. Ale skôr odporúčame rovno maxi balenie po 20 kusoch (24,99 €), pretože nebudete predsa každý deň objednávať znovu, no nie?

https://www.mixit.sk/produkt/ovocne-mixies-prirodne-zele-cukriky-20-ks
https://www.mixit.sk/produkt/ovocne-mixies-prirodne-zele-cukriky

Zloženie: ovocné šťavy a pyré 96,2 % (koncentrovaná jablčná šťava, koncentrované jablčné pyré, malinové pyré 3,6 %, čučoriedkové pyré 1,4 %, koncentrovaná pomarančová šťava 1,1 %, jahodové pyré 1 %, ostružinové pyré 1 %, čerešňové pyré 1 %, koncentrovaná čučoriedková šťava 0,5 %), želírujúca látka: pektín; koncentrovaná citrónová šťava, citrusová vláknina, koncentrovaná šťava z čiernej mrkvy, prírodná aróma, regulátor kyslosti: citrát tridraselný; pomarančový olej
Ako už je známe, Mixit ide do všetkého s láskou a hravosťou… A táto zdravá novinka nie je výnimkou. Ochutnajte sami a presvedčte sa, že šťavnaté Mixies budete chcieť mať po ruke po celý rok, či už vonku svieti, prší alebo sneží!