Mixiťáci majú gule! A volajú sa… Crème Boule!

Mixiťáci majú gule! A volajú sa… Crème Boule!

Vymysleli to zase parádne.

Tentokrát ale Mixiťáci novinky z rukávu nesypú, ale rovno valia! Lahodné krémové gule dostali názov Crème Boule a vykotúľali sa v dvoch príchutiach. Keby ste si medzi Coconut heaven a Double chocolate nevedeli vybrať, siahnite po vydarenom degustačnom mixe, v ktorom nájdete obe varianty.

Dobrota, po ktorej sa budete oblizovať až za ušami. A navyše bez palmového oleja a zbytočných umelých prísad a chémie. V Mixit opäť siahli po vybraných kvalitných surovinách a to, čo ochutnáte, to je skrátka nebo… no v guli. Teda v guliach! Obal Crème Boulí je celý zo sušených datlí, ktoré rozomletím vytvorili sladučký obal, ktorý je aj bez pečenia tak akurát pevný, aby Crème Boule prežili cestu v každej kabelke. A tento obal chráni tekuté jadro, takže po zahryznutí vám do úst vytečie zamatový krém z piemontských lieskových orieškov.

Na výber sú dva druhy lahodných gulí. Obe majú rovnaké jadro, v Coconut heaven ale Mixiťáci do datľového obalu pridali ešte kokos, v Double chocolate sa výberové datle zase spojili s kvalitným kakaom. A všetko to išlo aj bez palmáča.
Verte, že pri jednej to neskončí, a preto sú na výber buď v degustačnom balení (3+3) alebo rovno po 20 v premyslenej krabičke s podávačom. Balené sú po jednej, takže ich môžete mať kedykoľvek po ruke. A sú veľké tak akurát, aby zahnali veľkú chuť na sladké alebo malý hlad.

Luxusný dobíjač energie, intenzívna čokoládová bomba, návykovka. To o nich už povedali iní. Čo na ne poviete vy?

Crème boule – Coconut heaven (20 ks), 600 g, 16,69 €, Zloženie: 20x Crème boule – Coconut heaven (30 g), sušené datle, lieskovoorieškový krém, strúhaný kokos, prášok z kokosového mlieka
Crème boule – Double chocolate (20 ks), 600 g, 16,69 €, Zloženie: 20x Crème boule – Double chocolate (30 g), sušené datle, lieskovoorieškový krém, sušené plnotučné mlieko, kakaový prášok)
Crème boule – Degustačný mix (6 ks), 180 g, 5,79 €, Zloženie: 3x Crème boule – Coconut heaven (30 g), 3x Crème boule – Double chocolate (30 g)