Zažite streetfood priamo u vás doma

Zažite streetfood priamo u vás doma

Zažite streetfood priamo u vás doma

Máte chuť na niečo dobré, ale nechce sa vám vytiahnuť päty z domu? Pripravte si streetfoodové pochúťky priamo u vás doma! Streetfood je známy jednoduchými a veľmi chutnými dobrotami, ktoré zvládnete pripraviť aj vo vašej kuchyni. A aby bol zážitok dokonalý, začleňte do vášho streetfood menu chrumkavé hranolčeky McCain. V-hranolčeky Crispers a U-hranolčeky Fri’Style sa stanú hviezdami každého domáceho streetfood festivalu. Obľúbite si ich nielen vďaka skvelej chuti či jednoduchej príprave v rúre, ale dostanú vás aj svojím jedinečným tvarom. Náš tip: pripravte McCain hranolčeky Crispers a Fri’Style podľa návodu na obale a zmiešajte ich v jednej veľkej mise. K tomu pár dipov, špízy z kuracieho mäsa a streetfoodové pochúťky sú hotové. Viac inšpirácií nájdete na www.mccain.sk.

Poznáte V-hranolčeky Crispers?

Extra chrumkavé hranolčeky Crispers vás doslova očaria. Sú totiž pripravené z celých zemiakov s vrúbkovaným rezom a v tvare písmena V! Sú výborné nielen ako štýlová streetfood pochúťka k dipom a omáčkam, ale aj ako príloha či dobrota na bezstarostné chrumkanie k dobrému filmu. Inovatívne V-hranolčeky Crispers od McCain sú aj skvelým pohostením pre neohlásenú návštevu, pretože ich pripravíte pečením v rúre za pár minút. K tomu pridáte chutné drobnosti a ste hviezda!

McCain Crispers: 2,99 € / 500 g

Zaujímavé tipy a recepty na streetfood menu s McCain hranolčekmi Crispers nájdete tu: www.mccain.sk/moments/streetfood-doma

 

Zažite extra chrumkanie s hranolčekmi Fri’Style

U-hranolčeky ako U-nikátne! A to streetfoodové hranolčeky Fri’Style od McCain naozaj aj sú! Slováci ich obľubujú už niekoľko rokov. Ich výnimočný tvar v tvare písmena U totiž zaručuje extra zážitok z chrumkania hranolčekov. Chrumkavé okraje a mäkké zemiakové bruško robia z hranolčekov „jedlé lyžičky“, ktorými si naberiete presne také množstvo dipu, na aké máte práve chuť. Hranolčeky Fri’Style sú ako stvorené pre streetfoodové menu vo vašej obývačke a najlepšie chutia s blízkymi či priateľmi.

McCain Fri’Style: 2,99 € / 600 g

Zaujímavé tipy a recepty na streetfood menu s McCain hranolčekmi Fri’Style nájdete tu: www.mccain.sk/moments/streetfood-doma

Viac informácií k produktom McCain nájdete na www.mccain.sk.