KEČUP PODRAVKA

KEČUP PODRAVKA

Kvalitný kečup? Skúste ten od Podravky

Kečup milujeme všetci bez rozdielu, malí i veľkí. Je univerzálnym gurmánskym jazykom chuti všetkých národov na svete. Špagety, hranolčeky či burger… bez kečupu si ich ani nevieme predstaviť. Navyše, kečup to vie poriadne roztočiť a nuda na tanieri nehrozí! Že sa s jedlom nehrá? Koho by nepotešil kečupový smajlík na raňajkovej omelete? Deň je hneď o niečo krajší!

Ale aj keď je kečup tak trošku voľnomyšlienkar, aj v tomto prípade platí, vyberajte ten kvalitný. Presne takým je Kečup Podravka! Na výrobu 500 g balenia Podravka zužitkuje až 840 g tých najkvalitnejších paradajok. Spolu so starostlivo vybranými koreninami a morskou soľou tvoria skvelú a jedinečnú chuť Kečupu Podravka. Bez konzervantov a umelých farbív. Vychutnajte si jemnú chuť paradajok v Kečupe Podravka jemný a kombináciu s ohnivým chilli v Kečupe Podravka pikant. Viac na www.podravka.sk a kecupuj.podravka.sk.

Kečup Podravka jemný: 1,69 €/ 500 g

Kečup Podravka pikant: 1,69 €/ 500 g

 

Ozajstná chuť paradajok

Šťavnaté, plné slnečnej chuti a živín… Presne také sú paradajky spracované v kečupe Podravka. Pre milovníkov jemnej chuti paradajok je tu Kečup Podravka jemný. Jeho prirodzená chuť vyladí každé jedlo do tónu vašej nálady. Navyše, Kečup Podravka jemný je v každej kuchyni bezpodmienečne potrebný! Veď aj vy ste už určite po otvorení chladničky naliehavo kričali: Kde máme kečup?!

Kvalitné paradajky zmiešané s ohnivým chilli a výberovými koreninami sa skrývajú v Kečupe Podravka pikant. Ocenia ho milovníci pikantného jedla, grilmajstri a ktokoľvek, kto rád skúša nové chute!

Koniec nudy na tanieri

Pizza, cestoviny, hranolčeky, párky… zábavné, čo všetko si milovníci kečupu polejú svetoznámou paradajkovou omáčkou. Nuda na tanieri veru nehrozí, pretože kečup priam nabáda k majstrovským dielam, a nielen tým kulinárskym! Veď priateľská či rodinná večera sa s kečupom môže zmeniť na hru o najsmiešnejšiu či najláskavejšiu kečupovú kresbu. S Kečupom Podravka jemnýKečupom Podravka pikant dokonca bez strachu z kvapiek na obruse či oblečení. Bezprostrednú zábavu totiž chráni dômyselný uzáver proti kvapkaniu. Prajeme veľa zážitkov s chutnými paradajkami ukrytými v Kečupe Podravka jemný a pikant!

Viac na www.podravka.skkecupuj.podravka.sk.