Na jar treba vytiahnuť farebné košele

Na jar treba vytiahnuť farebné košele

Jar prišla na Slovensko v plnom prúde a chladné ráno striedajú príjemné rána, kedy si mnoho ľudí užíva ešte silno nesvietiace slnko. Práve v tomto období je ten správny čas na vytiahnutie košieľ, ktoré počas zimy ležali na poličke. Kedy, ak nie na jar a blížiace a leto, sa hodí vytiahnuť farebné košele, ktoré zlepšia náladu? Poďme sa pozrieť na to, o akých košeliach rozprávame.

Farby a živosť. Presne tieto slová patria k jarnému obdobiu, najmä máj. Ak chcete aj vy pôsobiť živo a radostne, môžete na sebe obliecť jednu z nasledujúcich pánskych košieľ:

Vzorovaná košeľa

Nebojte sa, nemáme na mysli žiadnu výraznú veľkú potlač. Vzory môžu byť aj jemné a takmer neviditeľné. Na bližší pohľad ich ale vidieť bude a vy sa nemusíte obávať, že by ste nezaujali. Medzi najznámejšie jemné motívy patria:

Prúžky a pásiky

Pásikavé košele sú veľmi obľúbené najmä v iných krajinách. Na Slovensku ich mnoho mužov vníma ako extravagantné. Pásiky sú pritom skvelým oživením obyčajnej bielej košele. Ak chcete farebne ozvláštniť vašu bežnú košeľu, nemusíte si hneď obliecť výraznú zelenú. Avšak môžete si kúpiť bielu s jemnými zelenými pásikmi.

Bodky

Bodky sú u nás trošku obľúbenejšie ako pásiky. Bodkované košele sa hodia k rôznym typom pánskeho oblečenia. Môžete si obliecť čiernu košeľu s drobnými bielymi bodkami napríklad k bežným rifliam, k letným čiernym trojštvrťovým nohaviciam alebo k čomukoľvek inému.

Bledo farebná košeľa

Hoci bledo farebné košele nie sú čierne alebo biele, stále môžu byť považované za elegantné. Ak chcete vyzerať elegantne, nemali by ste si obliecť výraznú oranžovú alebo žltú. Ak však zvolíte slabunko oranžovú alebo slabo žltú, budete stále pôsobiť profesionálne a možno aj o niečo veselšie.

Naberte odvahu a nebojte sa vyjsť z domu aj v inej košeli ako bielej. Touto zmenou príjemne prekvapíte okolie ale najmä samých seba.

Zdroj obrázku: margostock / Shutterstock.com