AEG Matt Black – estetická dokonalosť dizajnového radu kuchynských spotrebičov

AEG Matt Black – estetická dokonalosť dizajnového radu kuchynských spotrebičov

Čierne spotrebiče vládnu kuchynským dizajnovým trendom už niekoľko rokov. Najnovším a veľmi výrazným trendom je však použitie matnej čiernej farby. V kuchyniach sa doposiaľ používali matné čierne povrchy iba vo forme liatinového riadu alebo smaltovaných keramických predmetov. Nový prémiový rad Matt Black od AEG v sebe odráža svet modernej architektúry a ponúka vstavané modely spotrebičov v unikátnom dizajne, za ktorý získal tento rad prestížnu cenu Red Dot. Matný materiál si navyše vďaka špeciálnemu výrobnému procesu udržiava trvalo matný vzhľad bez otlačkov, je teda štýlový aj praktický zároveň.

 

Kúzlo technológie v matnom dizajne

Nový rad inovatívnych spotrebičov AEG Matt Black prináša exkluzívnu kombináciu prémiového dizajnu a funkcií. Nadčasový je predovšetkým inovatívny sklenený povrch, ktorý za svoj trvalo matný vzhľad vďačí špeciálnemu výrobnému procesu. Jemná štruktúra Matt Black vás osloví na pohľad i na dotyk. Poskytuje stále estetickejšiemu kuchynskému priestoru novú podobu a vylepšenú funkčnosť. Okrem estetickej funkcie má však matná štruktúra i praktické a prirodzené vlastnosti – je odolnejšia voči škvrnám i otlačkom prstov a jednoduchšie sa čistí. AEG navyše ctí čistotu dizajnu nielen kvalitou materiálov a ich povrchovou úpravou, ale aj obmedzením ďalších komponentov, aby sa spotrebiče hodili aj do prémiových kuchýň. Dizajnové línie a čistota materiálov korešpondujú s presným ovládaním digitálneho rozhrania tak, aby dokonalý celok uspokojil i toho najnáročnejšieho používateľa.

Dizajn a použitie skla v súlade s udržateľnosťou

Keďže sklo je jedným z najlepšie recyklovateľných materiálov, ktorý možno opakovane spracovať, jeho použitie vo výrobnom procese plne zodpovedá AEG zásadám udržateľnosti v modernom svete. Jeho matný povrch je navyše vytvorený bez chemických povlakov, ktoré sa postupom času opotrebovávajú a sťažujú samotný proces recyklácie.

Kolekcia spotrebičov ako dokonalá súhra

Spoločným menovateľom spotrebičov nového radu spotrebičov AEG je krása
a sofistikovanosť. Celá kolekcia Matt Black obsahuje parnú, teplovzdušnú a kompaktnú rúru, odsávač pár a vstavané spotrebiče ako je kávovar, vinotéka a ohrevná zásuvka.    Matné čierne rúry sú vybavené najnovšími technológiami, ktoré prinášajú ten najlepší výkon. O intuitívne ovládanie sa postará displej s praktickým otočným ovládačom alebo s citlivým dotykovým displejom. Vďaka automatickému nastaveniu pary rúry SteamPro s funkciou Steamify® a kombináciou použitia horúceho vzduchu s parou sa rúra postará o prípravu pokrmov ako v profesionálnej kuchyni. K dokonalosti vášho kulinárskeho umenia prispeje aj možnosť použitia teplotnej sondy a vákuového varenia metódou Sous-Vide. Vybrané rúry sú vybavené novou inteligentnou kamerou CookView®, ktorá umožňuje sledovať proces varenia prostredníctvom inteligentného telefónu. V spojení s aplikáciou My AEG Kitchen možno potom nastavenia rúry jednoducho upraviť. Okrem niekoľkých multifunkčných parných rúr s inteligentnými funkciami zahŕňa rad Matt Black aj ďalšie vstavané spotrebiče, ktoré vďaka modulárnym komponentom umožňujú i flexibilnejšie usporiadanie kuchynského priestoru. S AEG vstavaným kávovarom bude akýkoľvek druh kávy chutiť ako od baristu. V pohodlí vášho domova tak pripravíte širokú ponuku káv, od silného espresa až po cappuccino s bohatou penou. Vysokokvalitný mlynček umožňuje individuálne nastavenie mletia kávových zŕn.  Čistým dizajnom vyniká aj vstavaná vinotéka, ktorá nemá žiadne rukoväte a otvára sa ľahkým zatlačením. Disponuje veľkou kapacitou priestoru na 18 fliaš a elektronickou reguláciou teploty s TouchControl.   Dokonalý vzhľad vašej kuchyne doplní aj vstavaná ohrevná zásuvka, ktorá je ideálnym pomocníkom nielen na ohrev tanierov, ale využijete ju aj na rozmrazovanie a kysnutie cesta. Dôležitou a výkonnou súčasťou celého dizajnového radu je komínový odsávač Hob2Hood s pokročilou technológiou odsávania, ktorá znižuje úroveň hluku na najnižšiu možnú hranicu. Vďaka technológii Breeze v tichosti vyčistí vzduch po skončení varenia a udrží tak vo vašej kuchyni svieži vzduch bez nežiadúcich pachov.  Rad AEG Matt Black je dostupný iba vo vybraných kuchynských štúdiách a zahŕňa tieto modely spotrebičov: parná rúra SteamPro BSK999330T, vstavaná rúra CookView® BPK949330T, kompaktná rúra CombiQuick® KMK965090T, vstavaná vinotéka KWK884520T, ohrevná zásuvka KDK911424T, komínový odsávač pár DVK6981HR.

 

Viac na www.aeg.sk, Facebooku alebo Instagrame.