REVOLÚCIA V NAKUPOVANÍ: LOV POKLADOV

REVOLÚCIA V NAKUPOVANÍ: LOV POKLADOV

Viete, čo je off-price? Sme presvedčení o tom, že ste už pri nakupovaní zažili vzrušujúci pocit lovca unikátu a radosť, keď sa vám váš vysnívaný dizajnérsky kúsok podarilo kúpiť za dobrú cenu. Keď v sebe spoznávate módneho lovca, mali by ste vedieť o novej značke na Slovenskom trhu – značke HalfPrice.

Značka HalfPrice bude od 28. 04. 2022 aj u nás. Slovenská pobočka sa tak pridá k 60 predajniam HalfPrice, ktoré už tešia milovníkov svetovej módy v Rakúsku, Poľsku, Česku, Maďarsku a Chorvátsku. Na detaily konceptu off-price sme sa spýtali Joanny Czyżewskej, viceprezidentky obchodného oddelenia HalfPrice.

Čo je HalfPrice s konceptom off-price?

„Je to skutočná nákupná revolúcia, absolútny shoppingový zážitok. Jeho podstatou nie je uvádzanie nových kolekcií. Nedizajnujeme vlastné oblečenie, neobjednávame kolekcie u krajčírov, nečakáme, kým budú vyrobené. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysoko kvalitné, značkové veci ktoré korešpondujú s najnovšími trendami. V HalfPrice nájdete doslova všetko od špičkovej módy až po doplnky do domácnosti, či športové potreby. A to všetko až o 80 % lacnejšie,“ hovorí Joanna.

V čom spočíva lov pokladov?

„Lov pokladov začína už u našich nákupcov, ktorí medzi svetoznámymi značkami vyhľadávajú veci, ktoré zaujmú zákazníkov. Ako robia to, že si môžete kúpiť módne a kvalitné veci bez toho, aby ste preplácali? Tím našich nákupcov a trendsetterov je v úzkom kontakte s módnymi značkami a dizajnérmi. Na dennej báze vyhľadávajú ponuky zaujímavé pre lokálnych zákazníkov a negociujú o cenách tak, aby si ich fanúšikovia kvalitnej módy mohli kúpiť za čo najvýhodnejšiu cenu. Vďaka tomu si môžu naši zákazníci kúpiť model, ktorý je od začiatku spojený so vzrušením z lovu. Vedia, že sa musia poponáhľať. Nové kúsky k nám prichádzajú každý deň. Mnohé veci k nám prichádzajú v limitovanom počte, niektoré len v jednom kuse. Kto si svoj úlovok nekúpi v daný deň, môže zažiť, že na ďalší deň už bude vypredaný. Naopak, ak sa kúsok nepredá, môže sa stať aj to, že na ďalší deň bude lacnejší. Lov na módne poklady v sebe vďaka tomu skrýva nielen veľa zábavy, ale aj napätia,“ opisuje princíp HalfPrice Joanna.

HalfPrice ponúka viac ako 1000 značiek z celého sveta a tisícky produktov lacnejších aj o 80 %. V HalfPrice sa nové produkty a špeciálne ponuky objavujú každý deň, takže sa oplatí ísť pozrieť čo je nové tak často, ako sa len dá.

Kto z vás sa teší na lov pokladov v HalfPrice?

www:halfprice.eu/sk

IG I FB: @halfpricesk

TT: @halfprice