Prenechajte starostlivosť o svoje vlasy prémiovým produktom značky Syoss a na drahé návštevy kaderníka môžete zabudnúť

Prenechajte starostlivosť o svoje vlasy prémiovým produktom značky Syoss a na drahé návštevy kaderníka môžete zabudnúť

Po návšteve kaderníka sú vaše vlasy v tej najlepšej forme – skvelá farba, nový strih, dôsledná starostlivosť a profesionálny styling. Pocit, keď sa potom s novou korunou krásy prechádzate ulicou, je na nezaplatenie. Vďaka značke Syoss môžete tento pocit zažívať každý deň priamo vo svojej kúpeľni. A na drahé návštevy u kaderníka môžete zabudnúť. Prémiové produkty Syoss zaručia, že vaše vlasy budú vyzerať ako zo salónu každý deň.

„Ako si túto farbu udržím? O pár týždňov budem musieť ísť do salónu znova!“ To sú často prvé myšlienky všetkých žien, ktoré opúšťajú kaderníka s novo nafarbenými vlasmi. Prenechajte farbenie svojich vlasov značke Syoss, ktorá sa o vaše vlasy postará rovnako dobre, ako váš kaderník. Vlasové farby Syoss reagujú na najnovšie trendy a ponúkajú vo svojom portfóliu 4 nové odtiene inšpirované Pantone, ktoré vychádzajú z prírodných elementov, materiálov a emócií. Odtieň Roasted Pecan lichotí širokej škále pleti a vzbudzuje pocit luxusu, Pompeian Red vytvorí očarujúcu a prirodzenú farbu červenej, pre mladistvý a moderný vzhľad zvoľte odtieň Coral Gold, variant Lavender Crystal s orgovánovými podtónmi vo vás prebudí tajomnú ženskosť. Samozrejmosťou všetkých odtieňov je až 100% krytie šedín, vysoká intenzita farby a až o 80% menej lámavosti vlasov.

Po farbení nezabudnite na tú správnu starostlivosť. Samozrejmosťou sú šampóny, ktoré odstránia z povrchu vlasov a vlasovej pokožky všetky nečistoty. V širokom portfóliu značky Syoss každá nájde to pravé pre svoje vlasy – šampón pre farbené vlasy, zničené, bez objemu alebo na vlny. Vhodne zvolená starostlivosť po umytí vlasov je takisto dôležitá. Aj napriek tomu, že mnoho žien kondicionéry nepoužíva, v starostlivosti o vlasy majú nezastupiteľné miesto. Šampóny totiž otvárajú vlasové vlákna, kondicionéry ich zase uzavrú a tým zaistia potrebnú ochranu pred poškodením. Vďaka tomu sa vlasy aj jednoduchšie rozčesávajú. Značka Syoss ponúka vo svojom portfóliu niekoľko rôznych prípravkov určených po umytí vlasov, od bežných kondicionérov, cez intenzívne až po masky. Novinka na trhu – intenzívne kondicionéry Syoss – sú ideálnym pomocníkom pre tých, ktorí hľadajú rýchle a vysoko účinné riešenie. Nové intenzívne kondicionéry prichádzajú v troch variantoch: Repair pre suché a poškodené vlasy, Keratin pre lámavé vlasy a Color pre vlasy zafarbené alebo zosvetlené. Všetky obsahujú 5x viac aminokyselín ako bežný kondicionér, preto dodávajú vlasom efektívnu a instantnú pomoc ihneď po umytí.

Ponáhľate sa na dôležitú schôdzku, potrebovali by ste si ešte umyť vlasy, ale už to nestíhate? Potom siahnite po suchých šampónoch Syoss, ktoré vám zaistia okamžite čisté vlasy. Suché šampóny Syoss sú na trhu v dvoch variantoch Anti Grease a Pure Fresh. Obe sa môžu pýšiť vegánskym zložením, ktoré pridá vašim vlasom jeden extra deň sviežosti. Novinkou na trhu je tónovací suchý šampón Syoss pre hnedé vlasy, ktorý navyše ešte zafarbí odrasty a zakryje šediny.