Low carb, ktorý si zamüslujete! Nové tubusy od Mixit sú nabité zmesou, ktorá poteší každého športovca aj dietára

Low carb, ktorý si zamüslujete! Nové tubusy od Mixit sú nabité zmesou, ktorá poteší každého športovca aj dietára

Veľ-koko-nočné sviatky sa blížia a vy nemáte šibačom čo ponúknuť? Alebo máte medzi všetkými tými mazancami a barančekmi chuť na poriadne chrumkavé orechy? Tubusy farebnejšie ako kdejaký korbáč ukrývajú Veľ-koko-nočnú nádielku, ktorá chutí úplne do-koko-nalo. Môžete si byť istí, že sliepočky z Mixitu pre vás aj tento rok zniesli farebné z neba.

Farebné chrumkanie

Veľ-koko-nočná limitovaná edícia! Celkom nová receptúra pre rok 2022 hrá farbami ružovej čokolády Ruby a zelenými mini čokoládovými chrumkami s blahodárnym čajom matcha. Na našu jarnú záhradku sme ďalej vysadili to najlepšie z našich surovín – sušené marhule, jabĺčka, kanadské brusnice a plátky mandličiek. Nechýbajú ani plné hrste chrumkavých cornflakov v bielej a mliečnej čokoláde. Vyslúžte si náš doteraz najchutnejší veľ-koko-nočný mix!

Veľ-koko-nočný mix, 550 g, 9,09 €. Zloženie: ovsené lupienky chrumkavé , sušené marhule, bezlepkové kukuričné lupienky, jablká sušené, čokochrumky s Matcha, kľukva, kukuričné lupienky v mliečnej čokoláde, ruby čokoláda, kukuričné lupienky v bielej čokoláde, plátky mandlí

Keď sliepočka nedá vajíčka

Pre všetkých maškrtných šibačov je tu tubus plný mixiťáckých vajíčok. Sú to mandle, ktoré sa vedia prevzliecť hneď do štyroch rôznych kabátov – stačí si vybrať. V ponuke sú aj mandle v slanom karameli, koko-ko-se alebo jahodovom prachu. A pre tých, ktorí majú radi pestrosť, je ako stvorený posledný kabátik – farebný a plný mandlí s matcha čajom, ružovou Ruby čokoládou, čučoriedkami… Toto je ideálne spestrenie pre všetkých, ktorí sa potrebujú probudiť zo zimného spánku!

Tubus s veľ-koko-nočnými vajíčkami, 240 g, 7,89 €. V ponuke štyri rôzne druhy: slaný karamel, kokos, jogurt v jahodovom prachu a mix.

To je ale nádielka!

Niektoré veľkonočné tradície nie sú príliš obľúbené (však, dámy?), ale táto od Mixitu rozhodne je. Veľ-koko-nočná nádielka nie je žiadna bolestivá tradícia, ale tubus plný farebných orechových kraslíc, sušeného ovocia a orieškov, ktorý Mixit nadeľuje už takmer 13 rokov. Kohokoľvek touto Veľ-koko-nočnou nádielkou obdarujete, sa bude určite tešiť na budúci rok a zabudne na nejaké to bolestivé šibanie.

Veľ-koko-nočná nádielka, 375 g, 9,99 €. Zloženie: medový banán, physalis, jadrá para orechov, jadrá lieskových orechov, jadrá kešu orechov, mandlové kraslice.

Pre tých, ktorí netrochária

Veľkú veľ-koko-nočnú nádielku kúpite v sade s lyžicou a miskou v tvare vajíčkovej škrupinky s veľ-koko-nočnými motívmi. A čím môžete túto roztomilú misku naplniť? V sade nájdete dve Mixitky, poriadnu porciu mixiťáckých vajíčok a veľ-koko-nočný mix. Túto nádielku kraslíc vám budú závidieť aj tí najusilovnejší šibači.

Veľ-koko-nočná sada. Zloženie: jarná miska, kovová lyžica, darčeková krabica, 1x Veľ-koko-nočný mix, 1x Veľ-koko-nočné vajíčka, 2x Veľ-koko-nočná Mixitka, 1x Veli-koko-nočné vajíčka do vačku. (Cena v dobe vydania TS  nebola stanovená. Prosím, napíšte na adela@mixit.sk, ak ju budete potrebovať)

Všetky Veľ-koko-nočné dobroty v slušivých jarných tubusoch kúpite od začiatku marca na www.mixit.sk.