Tohtoročný boj o najlepšie kancelárie na Slovensku sa začal!

Tohtoročný boj o najlepšie kancelárie na Slovensku sa začal!

Súťaž OFFICA ROKA oficiálne spustila bezplatnú registráciu

Inšpiratívne kancelárie firiem na Slovensku sa  môžu prihlasovať do renomovanej súťaže OFFICE ROKA. Organizátor, spoločnosť CBRE, spustila bezplatnú registráciu do 6. ročníka projektu, ktorá potrvá do konca februára. Ponúka vaša firma zamestnancom priestory, ktoré nasledujú aktuálne trendy a môžu byť inšpiráciou  pre iných? Zaregistrujte sa a zabojujte o titul Absolútneho víťaza!

OFFICE ROKA už každoročne oceňuje to najlepšie zo sveta kancelárií na Slovensku. Je jediným tuzemským projektom, ktorý sa sústredí na komplexné hodnotenie pracovného prostredia  a nazerá na priestory z viacerých uhlov pohľadu: od architektúry, cez biofíliu, atribúty zdravia a hygieny, well-being zamestnancov, až po technológie, inovácie či firemnú kultúru.

Cieľom spoločnosti CBRE je, prostredníctvom tejto súťaže, otvoriť verejnú diskusiu na tému zmien v pracovnom prostredí, jeho modernizácie a prispôsobovaní sa novým trendom, avšak s apelom na potreby zamestnancov. Koronakríza v sektore kancelárií mnohé trendy urýchlila a ďalšie priniesla. Je jasné, že firmy sa budú musieť zamerať napríklad na hybridné formy práce či flexibilitu pracovného priestoru.

„Súťaž OFFICE ROKA sa aj tento rok ponesie v duchu transformácie pracovného prostredia, ktorá je v dnešných dňoch priam hmatateľná. Firmy vo veľkom prispôsobujú svoje kancelárie aktuálnym potrebám, a preto si myslíme, že tento ročník prinesie množstvo zaujímavých riešení. Dnešné, ale aj budúce, kancelárie totiž musia klásť omnoho väčší dôraz na potreby zamestnancov a ich spoluprácu. Vybavenie by malo zodpovedať princípu efektívnosti, funkčnosti a pomáhať vytvárať rovnováhu medzi súkromným a pracovným životom. Dôraz sa bude klásť taktiež na moderné technológie a podporu zdravia zamestnancov. Tešíme sa na nové inšpirácie, ktoré prinesú zapojené firmy v tomto ročníku OFFICE ROKA,“ hovorí Tomáš Pecek, riaditeľ architektúry a projektového manažmentu CBRE Slovensko.

  • ZAREGISTRUJTE BEZPLATNE SVOJE KANCELÁRIE UŽ DNES

Svoje kancelárske priestory môžete do súťaže bezplatne zaregistrovať už dnes až do konca februára. Registrácia je otvorená pre slovenské aj nadnárodné súkromné spoločnosti, inštitúcie verejnej správy aj organizácie z tretieho sektora. Potom zasadne odborná porota, ktorú tvoria odborníci na pracovné prostredie z radov architektov, dizajnérov či konzultantov a vyberie finalistov súťaže. Následne zrealizuje osobné prehliadky predvybraných priestorov. V máji sa dočkáme vyhlásenia Absolútneho víťaza ako  aj víťazov kategórií Kancelária ako DNA firmy, Zdravá kancelária a Inovatívna kancelária.

Projekt OFFICE ROKA aj tento rok podporujú viacerí partneri. Generálnym partnerom je  myhive – flexibilný koncept kancelárskych priestorov. Technologickým partnerom je spoločnosť Microsoft. Medzi dlhodobých partnerov už tradične patria spoločnosti Nespresso, Bavaris a PremiumBrands. Mediálnymi partnermi 6. ročníka sú StartitUp a Hospodárske noviny.

Buďte aj vy spoločnosťou, ktorá udáva trendy a vytvára inšpiratívne pracovné prostredie. Staňte sa finalistom  súťaže OFFICE ROKA a získajte zadarmo  vyhotovenie virtuálnej prehliadky po vašich kancelárskych priestoroch. Neváhajte a zaregistrujte sa ešte dnes do súťaže tu: https://www.officeroka.sk/sk/prihlasovaci-formular