Baktérie nemajú šancu

Baktérie nemajú šancu

Čisté a zdravé prostredie v domácnosti nesúvisí len s poriadkom a tým, čo možno vidieť na prvý pohľad, ale aj s čistotou vzduchu. Aj keď to nemusí byť vidieť, kvalita vzduchu môže byť v domácnosti niekoľkonásobne horšia než vonku na ulici. Uzavretý priestor je totiž miestom, kde sa rôzne baktérie, alergény i prach nachádzajú v oveľa vyššej koncentrácii, a keď sa ich nezbavíme, naďalej cirkulujú a množia sa. Jednoduchý spôsob, ako si s nimi poradiť sú čističky vzduchu zo série Well A5 a Well A7 od Electroluxu s 360-stupňovým systémom prúdenia vzduchu, ktoré sa postarajú o naozaj dokonale čistý domov.

Vzduch vyčistia efektívne a rýchlo

Čističky vzduchu zo série Well s 5-stupňovou filtráciou zachytia až 99,97 % častíc s veľkosťou 0,3 μm a väčšie. Vďaka ich dômyselnej technológii dosiahnu do všetkých kútov miestnosti a efektívne tak vyčistia celý priestor domácnosti od baktérií, vírusov a peľov a okamžite reagujú na zvieraciu srsť. Stanú sa tak vítaným pomocníkom v každej domácnosti, predovšetkým teraz, v čase, kedy si na vírusy a baktérie dávame zvýšený pozor. Čističky zároveň ocenia všetci alergici.

Bonusom čističiek vzduchu Well A5 a A7 je aj ich rýchlosť: vďaka 360-stupňovému nasávaniu vzduchu, 3D ventilátoru a 5-stupňovej filtrácii vzduchu dokážu vzduch v miestnosti s rozlohou 10 mvyčistiť už za 7 minút.*

Vkusný doplnok interiéru

Čističky vzduchu nemusia v interiéri pôsobiť ako rušivý prvok. Práve naopak, vďaka ich štýlovému minimalistickému škandinávskemu dizajnu čističky vzduchu od Electrolux dokážu podčiarknuť moderný vzhľad obývacej izby, spálne či inej miestnosti. Modely Well A7 majú povrch potiahnutými dekoračnými poťahmi z textílie Kvadrat, čo umožňujú vkusné prispôsobenie zariadeniu v miestnosti – ľahko sa vďaka nim môžu stať zaujímavým dominantným prvkom miestnosti či vkusným nerušivým detailom splývajúcim s okolím. Výber je na vás.

Ponúkajú tiež flexibilné možnosti umiestnenia: môžete ich klasicky postaviť na zem, ale aj zavesiť na stenu a ušetriť tak miesto na podlahe. Vďaka praktickej rukoväti sa dajú jednoducho presunúť či preniesť z jednej miestnosti do druhej a slúžiť tak tam, kde je to najviac potrebné.

Hlučnosť vhodná aj do spální i obývačiek

V prípade čističiek vzduchu Well A5 a A7 nepôsobí rušivo ani vzhľad, ale ani hlučnosť. Pokojne ich možno umiestniť aj do spálne: úroveň ich hlučnosti 24 dB(A) pri najnižších otáčkach ventilátora pripomína zvuk jemného dažďa a nebude vás rušiť pri spánku – jemný zvuk v kombinácii s čistým vzduchom vám možno pomôže pri zaspávaní! Rušivých zvukov čističky sa nemusíte báť ani pri jej umiestení v obývacej izbe, kde vám vyčistí vzduch počas toho, ako bude sledovať televíziu či tráviť príjemný čas pri rozhovore s priateľmi či rodinou.

Inteligentné ovládanie

Čističky vzduchu využívajú najmodernejšie technológie, ktoré vám umožnia spájať sa s nimi prostredníctvom aplikácie Electrolux Wellbeing. Či už ste s nimi v rovnakej miestnosti alebo mimo domu, jednoducho môžete pomocou mobilu kontrolovať a plánovať konkrétne úlohy. Vďaka senzorom na detekciu častíc (PM 1, 2.5, 10) a všetkých prchavých organických zlúčenín upravuje čistička Well A7 rýchlosť čistenia vzduchu aj sama, len na základe hodnôt nameraných vo vašej domácnosti.

*Na základe interných testov podľa normy ANSI-AHAM AC-1-2019 v roku 2020. Doba čistenia vychádza z testu prevedeného pri najvyšších otáčkach ventilátora v miestnosti s rozlohou 10m².

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.