Elegantné šaty: Najdôležitejší doplnok na plánovaný večierok

Elegantné šaty: Najdôležitejší doplnok na plánovaný večierok

Napriek tomu, že stretávanie ľudí a organizovanie večierkov nie je v dnešnej dobe dobrý nápad, určite sa nájde situácia, pri ktorej budete musieť zo svojho šatníka vybrať ten najlepší doplnok, v ktorom sa budete cítiť dobre a budete za hviezdu večera.

V mnohých smeroch však tieto pocity závisia od dôležitých faktorov, o ktorých si teraz niečo povieme.

Aké informácie sú dôležité pri výbere toalety na oslavu?

  • Kód obliekania. Uvedený na pozvánke. V opačnom prípade sa zamerajte na rozsah a úroveň formálnosti.
  • Čas. Čím neskoršia oslava, tým by mal byť outfit bohatší a prísnejší. Ak sa koná o 18:00 hod., vhodné sú koktejlové šaty. Ak ste pozvaní na 20:00 hodinu, vyberte si štýlové elegantné šaty s dĺžkou sukne pod kolená.
  • Vaša pozícia. Čím vyšší stav a starší vek, tým luxusnejšie látky a väčšie diamanty. Mladí ľudia sa môžu obmedziť na nenáročný outfit a ozdoby imitujúce luxusné šperky.

Uprednostnite nadčasové modely

Najobľúbenejšími materiálmi luxusných dlhých šiat na večerné udalosti sú zamat, hodváb, satén a úplet. Dĺžka odevu môže byť ľubovoľná, závisí od udalosti a ročného obdobia. Vždy sa ale radšej spoľahnite na jednoduchý strih, áčkovú sukňu alebo priliehavý spodný diel. Zaujímavo pôsobí aj asymetrický lem, ktorý výrazne otvára nohy nad kolenami. Vrch môže byť obyčajný alebo zdobený čipkovanými vložkami.

Farba vždy určuje aktuálne ročné obdobie. Jarné a letné šaty môžu byť svetlé a chytľavé. Na jeseň a zimu si vyberte modely v čiernej, červenej, zlatej alebo striebornej farbe. Aby ste mohli šaty nosiť viac ako jednu sezónu, uprednostnite nadčasové modely, ktoré môžete vždy veľmi jednoducho oživiť a premeniť na niečo iné krásnymi šperkami.

AJ výber šperkov si vyžaduje osobitnú pozornosť. Ak sa chystáte na kokteilovú párty, vynechajte luxusné šperky, pretože to len preťaží celkový vzhľad. Ak chcete ukázať svoj vkus, noste štýlové šperky.

Nakoniec nezabudnite na staré dobré pravidlo, že v jednoduchosti je krása.

Zdroj obrázka:  Inara Prusakova/Shutterstock.com