Profesionálni pomocníci na tvorbu originálnej a pútavej reklamy

Profesionálni pomocníci na tvorbu originálnej a pútavej reklamy

Reklama je v podnikaní veľmi dôležitá. Je to základný pilier, na ktorom sa dá postaviť úspech celej spoločnosti. Na vytváranie takejto reklamy máte dnes veľmi veľa možností. Možno ste ale doteraz nevyskúšali tlačiareň na textil alebo špeciálne rezacie plotre.

Uvidíte, že výroba suvenírov a pútavej reklamy bude s nimi hračkou.

Moderné tlačiarne na textil sa používajú na tlač obrázkov na textilné výrobky už veľmi dlho, len minimum ľudí si však s nimi dokáže pomôcť. A pritom je to veľmi jednoduché. S ich službami a funkciami prenesiete na látku akýkoľvek obrázok za pár sekúnd.

Princíp činnosti tlačiarne na textil

Pomocou textilnej tlačiarne je možné na hotový výrobok aplikovať obrázok akéhokoľvek formátu a veľkosti. V závislosti od pracovnej oblasti je možné tlačiť súčasne aj na niekoľko produktov.

Textilná tlačiareň funguje na princípe fixácie potlače pomocou tepelného lisu. Najprv sa farbivo dostane do bubna. Ďalej kovový hriadeľ, tesne v kontakte s tkaninou, prenáša vzor, pričom riadiaca doska monitoruje kvalitu tlače. Potom tepelný lis obraz zafixuje a vzniká dokonalý výrobok, ktorým môžete zaujať obrovské množstvo ľudí.

Rezacie plotre

Aj špičkové rezacie plotre sú schopné pracovať s veľkým množstvom rôznych materiálov – termofólie, fotografický papier, dizajnový kartón,  magnetický vinyl a ďalšie druhy fólií. Výber konkrétneho materiálu do značnej miery určuje veľkosť plotra a jeho cenu. Ak sa napríklad rozhodnete začať vyrábať nálepky, pohľadnice alebo plánujete pracovať s fotografiami, môžete si pre tieto potreby vybrať lacný model s pracovnou plochou do  300-400 mm.

Pre veľkoformátové materiály je potrebné vyberať plotre so zväčšenou reznou plochou – až 1900 mm. Takéto modely vám umožnia vytvárať široké plátna, napríklad vinylové nálepky na auto alebo reklamné bannery, ktoré si všimne naozaj každý.

Zdroj obrázka: PHOTOCREO Michal Bednarek/Shutterstock.com