AMC MIKRO ZAČÍNA SERIÁLOM „SPYCRAFT“

AMC MIKRO ZAČÍNA SERIÁLOM „SPYCRAFT“

AMC Networks International spúšťa úplne novú aplikáciu

Spoločnosť AMC Networks International spustila aplikáciu AMC Mikro, ktorá ponúka ochutnávku domácich televíznych staníc tejto spoločnosti. AMC Mikro je na stiahnutie na App Store či Google Play, je bez reklám a po jednoduchej registrácii ponúka ochutnávku mesačného obsahu 8 staníc, vrátane premiérových epizód, ukážok a ďalšieho obsahu.

Nová aplikácia AMC Mikro ponúka výber mesačných náhľadov 8 staníc AMC Networks International. Ide o stanice Sport1, Sport2, AMC, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Minimax a JimJam.

“Aplikácia je navrhnutá tak, aby vám umožnila nahliadnuť do rozmanitosti našich staníc a ochutnať, čo vysielame, a povzbudila vás k sledovaniu ďalších častí seriálov – či už ide o hrané filmy, dokumenty, rozprávky alebo šport – na veľkej obrazovke,” povedal Csaba Szaniszló, vedúci digitálnych projektov AMC Networks International.

Aplikácia AMC Mikro bude ponúkať analýzy kľúčových momentov z každej Veľkej ceny Formuly 1, či z futbalových zápasov Európskej ligy UEFA. Priame prenosy sú potom dostupné na staniciach Sport1 a Sport2.

Najnovšie sú od spoločnosti Minimax k dispozícii aj populárne seriály pre najmenších. Tí sa môžu tešiť na „Tím Dronix”, „Odpáľ, jednorožec!”, „Sova a jej kamaráti” a na veľa ďalších obľúbených sérií. Aplikácia umožňuje nahliadnuť aj do seriálov Spektrum Home, ako sú „Dom snov” alebo „Dom snov – hniezdočko lásky”. Divákov TV Spektrum iste poteší možnosť sledovať populárny seriál „Spycraft”, ktorý približuje zákulisný svet tajných špiónov. Nechýba ani populárny seriál „Život v zovretí mrazu“, ktorý bol tento rok opäť ocenený cenou Emmy.

V aplikácii AMC Mikro je možné sledovať aj premiérové časti kulinárskej relácie „Jiří, milovník mäsa”, ktorý bude od novembra k dispozícii na TV Paprika. Diváci sa taktiež môžu tešiť na obľúbenú Marry Berry, ktorá prichádza s premiérovými časťami novej relácie „Tajomstvá vidieckeho domu Marry Berryovej”.  A kto by stále ešte nemal dosť, poteší ho „Záhradná kuchyňa“, kde kraľuje kuchársky majster Róbert Bede, riadiaci sa heslom, že niet lepšieho korenia než čerstvý vzduch. Užívatelia aplikácie sa majú skrátka na čo tešiť. Baviť ich iste bude aj ďalší obsah vytvorený špeciálne pre platformu AMC Mikro.

Aplikáciu AMC Mikro si môžete stiahnuť z obchodov s aplikáciami kliknutím na nasledujúce odkazy:

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amcnetworks.microhun

App Store:
https://apps.apple.com/hu/app/amc-mikro/id1541859533