Chladničky Electrolux zjednodušujú skladovanie potravín

Chladničky Electrolux zjednodušujú skladovanie potravín

Chladničky zmenili spôsob, akým skladujeme jedlo. Vďaka nim vydrží dlhšie, nekazí sa tak rýchlo a ešte si aj môžeme kedykoľvek vychutnať chladenú limonádu. Chladničky Electrolux tieto výhody posúvajú na ešte vyššiu úroveň.

Nové možnosti organizácie potravín

Snáď jedinou nevýhodou chladničiek je, aké vedia byť neprehľadné. Tento problém rieši otočná polica SpinView® dostupná v chladničkách Electrolux. Dokáže sa otáčať o 360°, vďaka čomu máte všetky potraviny ľahko na dosah a už sa vám nemôže stať, že v zadnom rohu chladničky nejakú zabudnete na celé mesiace.

S uskladňovaním potravín v dvierkach chladničky zase pomáha systém CustomFlex®. Vnútro dvierok je vybavené pohyblivými nádobami rôznych veľkostí, takže priestor môžete plne prispôsobiť svoj potrebám. Nádoby sú tiež odnímateľné, čo umožňuje organizáciu potravín v chladničke, ale aj varenie či servírovanie.

Spoľahlivá teplota a vlhkosť

Pri vykladaní nákupu do chladničky sa tradične odporúča ukladať mäso, ovocie či zeleninu do spodnej časti chladničky, ktorá je najchladnejšia, a do horných políc len potraviny, ktoré plánujete rýchlo skonzumovať. Problémy s nerovnomernými teplotami rieši cirkulácia vzduchu ventilátorom, ktorá zabezpečuje rovnomerné rozloženie teploty v chladničke. O rýchle vychladenie chladničky za zase stará funkcia Action Cool.

Tvorbe námrazy, ktorá znižuje efektívnom chladenia, pomáha predchádzať inteligentný systém chladenia TwinTech® No Frost. Technológia kombinuje dva chladiace systémy, ktoré pre vaše potraviny vytvoria to najlepšie prostredie s optimálnou rovnováhou chladu a vlhkosti. Vzduch v chladničke cirkuluje tak, aby maximálne ochránil čerstvosť potravín a zachoval ich chuť. V mrazničke naopak vládne suchý vzduch, ktorý bráni vzniku nežiaducej námrazy. Vďaka tomu ostanú dlhšie chutné a čerstvé.

Viac na www.electrolux.sk, Facebooku alebo Instagrame.