UŽITE SI PIKNIKOVAČKU S KOŠOM PLNÝM DOBRÔT. PORADÍME, AKO NA TO!

UŽITE SI PIKNIKOVAČKU S KOŠOM PLNÝM DOBRÔT. PORADÍME, AKO NA TO!

Teplé lúče slnka lákajú vybrať sa do prírody, najmä keď sme boli vďaka pandémii nútení zostávať dlhý čas doma. Čo môže byť lepšie, ako si užiť krásny slnečný deň na pikniku s novou dekou a piknikovým košom naplneným obľúbenými potravinami? Navyše, keď ho môžete vyhrať v súťaži Kauflandu!

Už tretí rok obchodný reťazec organizuje pre milovníkov stolovania v tráve súťaž s príznačným názvom Piknikovačka. Aj tento rok sa môže do nej zapojiť každý zákazník, ktorý v dňoch 27. 5. – 9. 6. 2021 nakúpi nad 20 € s Kaufland Card v ktorejkoľvek predajni Kauflandu na Slovensku. Automaticky tak bude zaradený do žrebovania o piknikový kôš s dekou, eko riadom, výberom potravín K-Favourites a 20-eurovou poukážkou na nákup čerstvých potravín. Výhercom po žrebovaní, ktoré sa uskutoční 10. 6. 2021, výhru doručí kuriér priamo domov.

OSLÁVTE  MEDZINÁRODNÝ DEŇ PIKNIKOV

Súťaž organizuje Kaufland pri príležitosti Medzinárodného dňa piknikov, kedy si každý rok 18. júna pripomíname obľúbené výlety do prírody s rodinou alebo priateľmi, spojené s typickým stolovaním na deke v tráve. Ak vyjde krásne počasie práve na tento deň, môžete ho tentoraz osláviť s novým piknikovým košom práve z Kauflandu. A, samozrejme, nielen v tento deň – po zložitom pandemickom období každému z nás príjemné stretnutie s rodinou či priateľmi v prírode doslova pohladí dušu.

PÁR DOBRÝCH PIKNIKOVÝCH RÁD 

A aby sa vám piknik vydaril tak, ako sa patrí, máme pre vás niekoľko tipov.

  • Ak nemáte svoje obľúbené miesto, kam chodievate pravidelne, vyberte si park, lúku, prípadne začiatok lesa, kde sa budete môcť ukryť pred horúcim slnkom do tieňa.
  • Bez deky ani na krok! Praktická je taká, ktorá má spodnú časť z nepremokavého materiálu.
  • Do prúteného koša, ktorý nesmie chýbať, by sa malo zmestiť jedlo, príbory a piknikový riad.
  • Dobroty do piknikového koša si pripravte podľa toho, s kým si ich budete vychutnávať – s deťmi, dospelákmi, vegetariánmi či vegánmi. Vyberajte aj podľa počasia, prípadne piknikovú výbavu doplňte o vychladenú termotašku.
  • Vezmite si aj praktické vlhčené obrúsky, aby ste si mohli očistiť ruky pred hodovaním aj po ňom.
  • A nezabudnite ani na prostriedok proti dotieravému hmyzu. Môže sa zísť.

Viac informácií na: www.kaufland.sk.