Čistý domov vďaka horúcej pare

Čistý domov vďaka horúcej pare

Domov je naše jedinečné miesto, kde sa všetci radi vraciame. Aby sme v domácnosti mali čo najpríjemnejšie prostredie, ktoré bude zároveň aj zdravé, je dobré dbať o čistotu a hygienu. A keď už robiť poriadok, tak od podlahy. Čistenie podláh horúcou parou vám pomôže udržať čistú domácnosť bez toho aby ste museli siahnuť po chemických prípravkoch.

Čistenie horúcou parou patrí údajne medzi najúčinnejšie ekologické metódy vôbec a posúva upratovanie na profesionálnu úroveň. Nie je potrebné používať žiadne chemické, čistiace či odmasťovacie prípravky. Horúca para preniká až do špár a nerovností čisteného povrchu, a vďaka vysokej teplote uvoľňuje a odstraňuje nečistoty vrátane mastnoty. Je schopná odstrániť až 99,9% baktérií.

Ak chcete udržiavať podlahu čo najčistejšiu a najhygienickejšiu s minimálnym použitím chémie, môže byť práve mop s horúcou parou univerzálnym riešením – tvrdé podlahy aj koberce vyčistíte bez akýchkoľvek čistiacich prostriedkov  parným mopom Vileda Steam. Horúca para a návlek z mikrovlákien zabije a odstráni z podlahy až 99,9% baktérií,” uvádza Ing. Jiří Krechler, odborník značky Vileda.

Steam mop disponuje šikovnou otočnou hlavicou s nástavcom, s ktorým vyčistíte aj matrace či čalúnený nábytok. Ergonomická rukoväť a celková kompaktnosť mopu vám zaistí skvelú manipuláciu. Horúca para vám pomôže vyčistiť aj špáry medzi dlaždicami či iné neštandardné miesta, ktoré sa normálne nečistia najľahšie. Hravo si poradí s odstránením všetkých typov škvŕn, nečistôt či mastnoty.

Krok za krokom ako efektívne upratovať s parným mopom:

Pred tým než začnete čistiť parou, podlahu povysávajte alebo pozametajte.

  1. Dekalcifikovanú či rovno destilovanú vodu vlejte do nádržky (max 400 ml). Toto množstvo vám vystačí na polhodinové upratovanie. Zvládnete vyčistiť plochu až 120m2.
  2. Zapojte Vileda Steam mop do zástrčky, potrvá to len 15 sekúnd kým sa zahreje a vytvorí horúcu paru. Dĺžka šnúry je až 6 metrov.
  3. Intenzitu pary si môžete nastaviť a regulovať podľa povrchu, ktorý idete čistiť.
  4. Nebudete potrebovať žiaden čistiaci prostriedok, horúca para a návlek z mikrovlákna zabije a odstráni z podlahy až 99,9% baktérií.
  5. S Vileda Steam mopom vyčistíte všetky typy tvrdých podláh vrátane špár.
  6. Na čistenie kobercov, matracov a čalúneného nábytku použite špeciálny nástavec na to určený – je súčasťou balenia.
  7. Návlek parného mopu vyperte v práčke na 60 ° C. Nepoužívajte aviváž, pretože by mohla mikrovlákno znehodnotiť.
  8. Pripravený na ďalšie použitie!

Vileda Steam mop zakúpite už od 75,99 €

Vileda Steam XXL je parný mop, ktorý ušetrí váš čas, pretože vďaka extra XXL hlavici vyčistí aj väčšie plochy ľahko a rýchlo.

 Vileda Steam XXL zakúpite už od 88,42 €

Pre viac informácií navštívte www.vileda.sk