Chuť, ktorej sa nedá odolať – slaný karamel teraz aj v granole a na praclíkoch

Chuť, ktorej sa nedá odolať – slaný karamel teraz aj v granole a na praclíkoch

V Mixite vedia, že ich dobroty proste idú. A vedia ešte niečo. Zakaždým, keď vypustia na trh novinku so slaným karamelom, ľudia šalejú. Ale neobviňujte ľudí. Za všetkým stoja chuťové bunky, ktoré si žiadajú tejto omamnej sladko-slanej chuti viac a viac. Celkovo môžete v Mixite vyberať z ôsmich produktov so slaným karamelom alebo si ho namixovať do akejkoľvek kaše, musli alebo mixu suchých plodov.

Začnime predstavením dvoch karamelových noviniek:

Jemne solené praclíky sú zaliate kombináciou bielej čokolády a slaného karamelu a nakoniec jemne osolené. Chuťové bunky šalejú pri čítaní tejto receptúry? Tak to si rovno objednajte dve balenia tejto chrumkavej a jemnej, sladkej a slanej, neodolateľnej lahôdky. Jedno zmizne ešte než dôjdete domov…

Mixit praclíky – Slaný karamel, 250 g, 7,49 €, zloženie: biela čokoláda s karamelom 65 %, praclíky solené 33 %, leštiaca látka: arabská guma; cukor, med, jedlá soľ.
https://www.mixit.sk/produkt/mixit-pracliky-slany-karamel

Druhá novinka je s medom zapečená a chrumkami zo slaného karamelu husto posypaná granola. Po jej ochutnaní už hádam nebudete chcieť raňajkovať nič iné. A obedovať. A večerať. Dajte len pozor, aby vám nejaký  “gurmán” nevyjedol všetky karamelové kúsky. To si buďte istí, že by sladučká chrumkavá granola chutila skvelo aj bez nich. Ale mohlo by dôjsť k zbytočnému, generácie trvajúcemu konfliktu.

Granola so slaným karamelom, 550 g,   6,19 €, zloženie: medová granola z pece 67 %, chrumky so slaným karamelom 20 %, plátky jadier mandlí 13 %, na www.mixit.sk od 20. apríla.

Kúsok slaného karamelu nájdete aj v ďalších 6 sladko-slaných dobrotách. V lahodnej Mixitelle, kaši, vo veľ-koko-nočných vajíčkach od Mixit sliepočiek – v mandliach v slanom karameli vo väčšom a menšom balení, v mixitke bez lepku aj v proteínovom drinku.

Je to jednoduché. Ak si chcete život trošku osladiť a zároveň máte nekonečnú potrebu trochu to “osoliť”, vydajte sa na mixit.sk a nechajte prevziať vedenie chuťovým bunkám.

Mixitella – Arašidy so slaným karamelom, 250 g, 6,59 €, zloženie: arašidy lúpané pražené 70 %, biela čokoláda s karamelom 29,5 %, soľ 0,5 %.
https://www.mixit.sk/produkt/mixitella-arasidy-so-slanym-karamelom

Slaný karamel na kašu, 700 g, 9,19 €, zloženie: ryžová kaša s mliekom, chrumky so slaným karamelom, pražené arašidy, karamelový prášok.
https://www.mixit.sk/produkt/slany-karamel-na-kasu

Mixit vajíčka – Slaný karamel, 240 g, 7,49 € nebo 540 g, 15,79 €, zloženie: pražené mandle v bielej čokoláde so slaným karamelom: biela čokoláda s karamelom 71 %, jadrá mandlí pražené 27 %, leštiaca látka: arabská guma; cukor, med, jedlá soľ 0,3 %. https://www.mixit.sk/produkt/mixit-vajicka-slany-karamel
https://www.mixit.sk/produkt/mixit-vajicka-slany-karamel-540-g

Mixitka BEZ LEPKU – Slaný karamel, 50 g, 1,49 €, zloženie: rozpustná kukuričná vláknina, micelárny kazeín 18,7 %, karamelový prášok, CFM srvátkový proteínový koncentrát 12,1 %, jadrá mandlí, rozpustná čakanková vláknina, arašidové maslo, topené maslo, kokosový cukor, glycerol, himalájska soľ.
https://www.mixit.sk/produkt/mixitka-bez-lepku-slany-karamel

Mixit Drink – Slaný karamel (6 porcií), 330 g, 7,49 €, zloženie: CFM instantný srvátkový proteínový koncentrát 34,5 %, karamelový prášok 24 %, rozpustná kukuričná vláknina 18,7 %, sušené plnotučné mlieko 15 %, sójový proteínový izolát 4 %, kokosový cukor 2 %, erytritol 1,3 %, soľ himalájska 0,5 %.
https://www.mixit.sk/produkt/mixit-drink-slany-karamel