Spoločnosť Texaco Fuels and Lubricants uvádza na trh tri nové motorové oleje

Spoločnosť Texaco Fuels and Lubricants uvádza na trh tri nové motorové oleje

Do úspešnej rady Texaco Havoline ProDS boli po schválení výrobcami uvedené tri nové motorové oleje. Nové typy Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 a RN SAE 5W-30 boli schválené spoločnosťou Renault a Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30 dostal schválenie od spoločnosti Volkswagen.

Texaco Fuels and Lubricants, značka spoločnosti Chevron, ponúka pod značkami Texaco®, Havoline®, Delo®, HDAX® a Techron® komplexný rad mazív, ktoré pomáhajú zvyšovať výkon, ochranu a spoľahlivosť vozidiel a vybavenia.

Nové Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 a Texaco Havoline RN SAE 5W-30 sa predávajú so schválením spoločnosti Renault. Oleje boli špeciálne vyvinuté s použitím pokrokových technológií aditív, ktoré spĺňajú požiadavky Renaultu na nízke emisie a účinnosť paliva.

Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 ťaží z technológie so stredným obsahom síranového popola, fosforu a síry (mid SAPS) navrhnutej tak, aby poskytovala vodičom maximálnu ochranu katalyzátorov vozidla, filtrov benzínových a dieselových častíc, čo pomáha znižovať celkové emisie. Vďaka vysokovýkonnému systému viskozity a prísad na zníženie celkovej spotreby paliva je Texaco Havoline ProDS RN SAE 0W-20 prispôsobený na použitie v každom počasí. Jeho tekutosť v nízkych teplotách napomáha rýchlej cirkulácii maziva a ochrane proti opotrebovaniu pri studených štartoch. Texaco Havoline ProDS RN SAE 5W-30 rovnako podporuje dlhodobú ochranu vášho motora pred opotrebením a koróziou a zároveň pomáha chrániť jeho komponenty pred škodlivými usadeninami.

Novinkou na trhu je tiež olej Texaco Havoline ProDS V SAE 0W-30. Motorový olej schválený spoločnosťou Volkswagen je vhodný na použitie v širokej škále osobných automobilov a dodávok od Volkswagenu a Audi.

Všetky oleje Havoline ProDS od spoločnosti Texaco využívajú technológiu Deposit Shield spoločnosti Texaco Fuels and Lubricants, ktorá je navrhnutá tak, aby priľnula k pohyblivým častiam motora a poskytla ďalšiu ochranu proti opotrebeniu, a to aj pri vrstve maziva iba 2 mikróny. Texaco Havoline ProDS tiež pomáha zabraňovať tvorbe škodlivých uhlíkových usadenín a znižovať koróziu vznikajúcu z výfukových plynov. Obe tieto vlastnosti môžu časom výrazne znížiť účinnosť motora.

Nová kvapalina pre prevodovky Texaco Havoline DCT

Spoločnosť Texaco Fuels and Lubricants s potešením predstavuje aj svoju úplne novú kvapalinu pre prevodovky Havoline, vyvinutú špeciálne pre vozidlá vybavené dvojspojkovými prevodovkami typu mokrej spojky.

Kvapalina Texaco Havoline DCT Fluid je vyrobená tak, aby zabezpečila vysoký výkon pri extrémnom tlaku a ochranu komponentov proti jamkovej korózii a odieraniu. Kombinuje syntetické základové oleje s vysokoúčinným systémom aditív a zákazníkom tak poskytuje dlhodobú ochranu počas celej životnosti kvapaliny. Texaco Havoline DCT Fluid ponúka vodičom pokoj v duši vďaka vedomiu, že jej používanie zmierňuje opotrebenie prevodov, ložísk a spojky, a pomáha tiež optimalizovať krútiaci moment a zároveň eliminovať chvenie prevodovky.

Nová kvapalina Texaco Havoline DCT je vhodná pre všetky dvojspojkové prevodovky s mokrou spojkou a na európske trhy sa uvádza so súhlasom od výrobcov BMW aj Volkswagen.

Viac informácií nájdete na TexacoLubricants.com.