Vianoce na Mixit sú istota: voňavý mix aj darčekový set budú. A chrumkavá novinka tiež!

Vianoce na Mixit sú istota: voňavý mix aj darčekový set budú. A chrumkavá novinka tiež!

Superhrdinovia a superhrdinky budú pre Mixit vždy zdravotníci. Ale napriek tomu, ak sa vám počas Lockdownu, Vianoc a zimy podarilo nepribrať ani deko, radíte sa medzi nich tak trochu tiež. Ak však patríte skôr medzi obyčajných, o niečo ťažších smrteľníkov, nezúfajte! Mixit ponúka celý rad (nielen) chrumkavých produktov, ktoré uspokoja vaše chuťové bunky aj ručičku na váhe.

Chodievajte často na prechádzky, hýbte sa, cvičte doma, nekontrolujte každú hodinu chladničku… To sa to na jeseň radilo. Ale nie každý to vydržal a keď pripočítame prirodzenú tendenciu organizmu sa pred zimou trošku zásobiť, rozumejte, zaguľatiť, bol by to skoro zázrak, ak by jeden nepribral. Máte toho dosť a rozhodli ste sa vrátiť do formy? Mixit vás nenechá v štichu!

Na Mixit.sk si môžete namixovať vlastnú chrumkavú nielen raňajkovú zmes, do ktorej si pridávate oriešky, ovocie, semienka a cereálie presne podľa svojej chuti alebo zvolenej diéty.

  • Stavili ste na bezcukrové stravovanie? Pridajte si do mixu lyofilizované ovocie. To oproti bežne sušenému neobsahuje ani gram pridaného cukru ani ničoho iného. Proste 100% ovocia.
  • Idete si Paleo diétu? Sú vám k dispozícii všetky oriešky v ponuke – 12 druhov a arašidy navrch!
  • Nezabudnite tiež strážiť príjem vlákniny, napríklad pridaním ľanové semienka alebo môžete namiešať müsli, ktorého základom miesto vločiek bude samá vláknina.
  • Ste posadnutí proteínom? Mixit tiež! Môžete do akékoľvek kaše proteín pridať, a tak z nej proteínovú urobiť alebo siahnuť po proteínovej čokoláde, ktorá sa hodí do všetkého. Veľkou zásobárňou bielkovín sú ale arašidy a tekvicové semienka. Nezabudnite si ich do svojich zmesí pridať v hojnom množstve!

6 týždňov zdravo s Mixit

Ak si nechcete miešať vlastné, Mixit vám samozrejme rád uľahčí prácu. Trebárs hneď na šesť týždňov dopredu. Stačí vyskúšať sadu troch zdravých a chrumkavých raňajkových zmesí v krásnych tubusoch. Zmesi Zažívanie a metabolizmus, Detox a Rovnováha môžete kúpiť samostatne, ale výhodnejšie je zaobstarať všetky tri naraz v sade 6 týždňov müsli zdravo. Tá je ideálna pre všetkých, ktorí nevedia, ako so zdravým životným štýlom začať, ale zároveň sa hodí aj pre ostrieľaných vyznávačov wellness, fitness a všetkých ďalších matadorov zdravého životného štýlu, ktorí sa už po tejto ceste vydali a majú chuť ju s Mixit ozvláštniť a pochutnať si.

6 týždňov müsli zdravo, 1680 g, na mixit.sk za 22,09 €. Súčasťou sady sú mixy Zažívanie a metabolizmus, Detox a Rovnováha.

Mixit tiež výborne uľahčuje výber produktov vďaka šikovným filtrom. Svoje hotové aj vlastné mixy, kaše, mixitelly aj proteínové drinky tak nájdu zákazníci s najrôznejšími stravovacími návykmi aj obmedzeniami. Na Mixit.sk si môžete vyfiltrovať produkty bez cukru aj bez lepku, vegánske, bez laktózy a dokonca aj mňamku so zvýšeným množstvom proteínu! Aký spôsob chudnutia zvolíte je len na vás, ale vďaka Mixit sa nemusíte báť, že by ste kvôli diétnym obmedzeniam nemali čo jesť. A môžete si byť istí, že to bude dobrota!