Radostné a pohodou naplnené Vianoce so značkou Kinder

Radostné a pohodou naplnené Vianoce so značkou Kinder

Nezabudnuteľnú atmosféru tohtoročných Vianoc a úsmev na tvári vašim deťom i všetkým milovníkom čokoládových dobrôt vykúzli značka Kinder. Tá aj v tomto roku prichádza s vianočnou edíciou výrobkov, ktoré potešia celú rodinu. 

Ešte skôr, ako k nám prídu samotné Vianoce, tradične zavíta k našim dverám Mikuláš spoločne s anjelom a čertom. Kinder pre túto výnimočnú chvíľu vytvorilo špeciálnu mikulášsku edíciu najobľúbenejších detských čokoládových výrobkov. Nájdete v nej Kinder Chocolate, Kinder Surprise Maxi a špeciálne polmetrové balenie Kinder Chocolate.

Čakanie na Štedrý deň si môžete spríjemniť niektorým z hravých adventných kalendárov. Ak vaše deti rady skladajú puzzle, potom vyberte adventný kalendár, v ktorom okrem sladkého prekvapenia nájdete na zadnej strane jednotlivé diely tejto obľúbenej skladačky. Pre milovníkov tradícií sú pripravené adventné kalendáre s motívmi vianočného stromčeka či Santu na saniach. Nech už si vyberiete akýkoľvek, čakanie na Ježiška si vychutnáte naplno.

Značka Kinder myslí aj na spoločné chvíle v rodinnom kruhu, ktoré spestrí špeciálna vianočná edícia Kinder Schoko-Bons či Happy Moments Mini Mix. Okrem Kinder Schoko-Bons si v nich vychutnáte mini verzie vašich obľúbených Kinder Bueno, Kinder Bueno white, Kinder Chocolate alebo Kinder Country. Navyše sa môžete tešiť z malebnej plechovej dózy, ktorá

Bez čoho sa Vianoce nezaobídu? Predsa bez tradičných čokoládových figúrok, pančuchy nad krb a ďalších maličkostí, ktoré budú robiť radosť ešte dlho po Vianociach. Vyberať môžete z plyšových hračiek v Kinder Maxi Mix, závesných ozdôb na stromček, vianočného balíčka Kinder Mix aj tradičných figúrok s motívom Santu.

Nech si zo širokej ponuky vianočnej edície výrobkov Kinder vyberiete čokoľvek, môžete sa tešiť na kvalitu a nenapodobiteľnú chuť, ktoré zaručia, že Kinder do vašej rodiny prinesie pravú a nefalšovanú radosť.