Nové BIO čaje TEEKANNE pre osvieženie a domácu pohodu

Nové BIO čaje TEEKANNE pre osvieženie a domácu pohodu

Vysokokvalitný organický rad od TEEKANNE prináša dve horúce novinky, ktoré vám doprajú intenzívny čajový zážitok a domov vnesú voňavú útulnú atmosféru. Citrónový čaj s medom Bella Limone a aromatická zmes Warm & Cozy od TEEKANNE pochádza zo striktne ekologického poľnohospodárstva a ich čisto prírodný pôvod prináša silnú a výraznú chuť.

Nová bylinná zmes Warm & Cozy z radu TEEKANNE Organics v sebe spája sladké drievko, škoricu a pomarančovú kôru a dohromady tvoria unikátny súhru chutí a vôní. Novinka poteší ako ideálny čaj na dlhé večery v útulnom teple domova, pod dekou aj s knižkou v ruke, spríjemní ale aj ranné prebudenie do pochmúrneho rána. Hrejivý hrnček plný čaju z čisto prírodných prísad z BIO produkcie vám okrem skvelej chuti prinesie aj dobrý pocit, že tento fantastický nápoj vychádza zo súladu s prírodou a prináša vám z nej to najlepšie.

Príroda vie vykúzliť ozajstné chuťové zázraky. K nim novo patrí aj citrusový čaj z ekologického radu TEEKANNE Organics Bella Limone. Svieži ovocno-bylinný čaj s citrónom a medom v sebe obsahuje dokonale vyladenú harmóniu jednotlivých zložiek, ktorá povznáša citrónový čaj na novú úroveň. V čajové kanvičke spolu skvelo hrajú šípky, jablko, listy černice či citrónová kôra.