Sabatikal v exotickom raji. Romanca Východ slnka na Bali

Sabatikal v exotickom raji. Romanca Východ slnka na Bali

Vyberte sa na druhý koniec sveta na exotické Bali a prežite lásku, o akej sa vám ani nesnívalo. Utečte tam spolu s Jaelee a vychutnajte si krásny príbeh o priateľstve a láske, plný smiechu a romantiky. Príbeh ako stvorený pre fanúšičky Julie Caplinovej.
Východ slnka na Bali.

O chvíľu vykuklo slnko v tvare polmesiaca ponad hrebeň a všetkých nás zalialo zlaté svetlo. Znova som sa zahľadela na Alistaira. Vyzeral nádherne, vlasy mal ako v ohni, vyžarovali tisícky zlatistých, gaštanových a červenohnedých odleskov…

PR manažérka Jaelee Tanová je síce úspešná v práci, no srdce má zlomené a vo svojom vnútri sa stále trápi pre starú lásku. A tak sa jedného dňa rozhodne pre zmenu. Opustí prácu v Miami a spontánne si kúpi letenku na úžasný exotický ostrov Bali s priam rozprávkovými plážami. Dúfa, že tu sa jej podarí zabudnúť.

Postupne zisťuje, že hoci sú aj na Bali ulice plné áut a motoriek, život tam plynie akosi pomalšie a krajšie… Najmä, keď stretne očarujúceho Škóta Alistaira, pri ktorom sa jej takmer okamžite srdce rozbúcha rýchlejšie. Lenže zdanlivo predvídateľnú cestu jej skrížia nečakané udalosti, pri ktorých sa musí rozhodnúť, akým smerom sa v živote vyberie ďalej.

Som Alistair,“ predstavil sa chlapík. Podľa toho r som odhadovala, že je buď Škót, alebo Ír. Neviem ich veľmi dobre odlíšiť – znejú mi príliš podobne –, ale myslela som si, že Alistair by mohlo byť škótske meno. Jeho ruka – tá, ktorú mal položenú na mojom ramene – teraz čakala, kedy mu ňou potrasiem.
„Som Jaelee,“ povedala som, podávajúc mu svoju dlaň. A stojím tu v pyžame. Bola som veľmi rada, že som sa unúvala obliecť si podprsenku, ale aj tak som sa cítila nahá, ako som tam tak stála pred dobre vyzerajúcim mužom, čerstvo zobudená a bez mejkapu…

Východ slnka na Bali je zábavný romantický príbeh, plný smiechu a lásky. Doslova pocítite dovolenkovú atmosféru, takže ak sa už neviete dočkať letnej dovolenky, ale tá je ešte mesiace pred vami – vychutnajte si ju aspoň cez tento príbeh.

Sandy Barkerová je spisovateľka a cestovateľka, nekonečná romantička, vášnivá čitateľka, filmová fanúšička, milovníčka vína a kávy. Zbožňuje objavovanie nových miest, outdoorové a cestovateľské dobrodružstvá a ochutnávanie dobrého jedla a nápojov. Jej prvý román s názvom One More Chapter (Ďalšia kapitola) vyšiel v roku 2019. Nasledovali ďalšie diely v romanticko-cestovateľskej sérii a román s názvom The Dating Game (Zoznamka), ktorý sa odohráva vo fascinujúcom svete Reality TV.